Alege sa iti Surprinzi Prietenii cu Jocuri de Societate adulti

Alege sa iti Surprinzi Prietenii cu Jocuri de Societate adulti

Serile petrecute alături de cei dragi, membrii familiei sau prieteni, sunt cele care te ajută să te relaxezi și să te deconectezi de stresul zilnic. Fie că se organizează o întâlnire în living sau o ieșire la picnic, pentru că vremea o mai permite, jucând jocuri de societate adulți atât distracția cât și relaxarea pentru o nouă săptămână de lucru este asigurată.

Pe lângă paharele de vin și discuțiile legate de lucruri cotidiene, există posibilitatea unor jocuri de societate adulți, care ne vor face să uităm pe moment de lucrurile ce ne presează și să ne distrăm cu tot felul de jocuri distractive. Acestea țin de starea pe care o au participanții, de locație, picnic liniștit sau petrecere, jocuri de societate adulți care să scoată copilul din fiecare sau jocuri ceva mai serioase, care implică mai multă atenție sau pricepere.

Pentru pasionații de mister și aventură, care vor să încerce un joc escape room acasă, ediția Cărți Escape este printre cele mai interesante jocuri de societate adulți, cu cele 5 variante ale sale: Misterul din El Dorado, În spatele cortinei, Soarta Londrei, Contracronometru sau Jaf la Veneția. Toate aceste jocuri de societate adulți din seria Cărți Escape te provoacă să rezolvi puzzle-ul, să înțelegi complotul povestirii și să folosești cât mai isteț elementele găsite pentru a ieși cât mai repede din cameră.

Cărți Escape - Misterul din El Dorado, este un joc de cooperare inspirat din camerele de evadare, pentru 1 la 6 jucători, +12 ani, care are o durată estimată de joc de circa 60 de minute. Jocul conține 60 de cartonașe și o hartă misterioasă, putând fi jucat în variantă solo sau cu un grup de prieteni. Pe parcursul jocului, se va parcurge și se va utiliza harta, încercând rezolvarea puzzle-ului în cel mai scurt timp posibil și totodată să evadezi.

Cărți Escape - Misterul din El Dorado este unul din cele cinci din seria de jocuri de societate adulți unde vei face parte dintr-un grup de exploratori care încearcă să găsească celebrul oraș de aur din jungla amazoniană, dar fără succes. Un accident de avion va întrerupe drumul spre casă și grupul de exploratori este nevoit să se parașuteze în pădurea sălbatică. Sunteți parte a grupului și singuri, înfometați, pierduți și, cel mai probabil, în pericol. Trebuie să supraviețuiți și să găsiți orașul incaș El Dorado.

Acest joc din grupul de jocuri de societate adulți este un joc ce poate fi jucat de 2 până la 20 jucători, +12 ani, într-un timp estimat de maximum 222 de minute. Pe măsură ce veți juca Povești Întunecate: Filme Fantasy veți desluși mistere și veți afla informații interesante despre seriale, filme, regizori sau chiar actori din acest domeniu. Povești Întunecate: Filme Fantasy conține 50 de cazuri misterioase cu tematică mitico-fantastică și pline de umor negru. Jocul conține 50 de cartonașe inscripționate față-verso și instrucțiuni de joc. Fiecare cartonaș prezintă o întâmplare pe scurt, iar pe verso modul în care s-a petrecut. 

În Povești Întunecate, jucătorii vor interpreta pe rând rolul de Maestru al Ghicitorilor.

Jocul necesită cel puțin 2 jucători, un jucător este Maestrul Ghicitorilor, care citește întâmplarea și răspunde cu „Da”, „Nu” sau „Irelevant”, iar celălalt jucător sau ceilalți jucători trebuie să descopere detaliile din spatele respectivei întâmplări, adresând întrebări Maestrului Ghicitorilor. În funcție de situație, Maestrul Ghicitorilor poate oferi și unul sau mai multe indicii. 

Fiecare poveste întunecată depășește limitele obișnuitului, este macabră sau greu de deslușit. Pe parcursul jocului, trebuie să reconstruiți, pas cu pas, fiecare întâmplare, analizând situațiile și punând întrebările potrivite. Întâmplările din această ediție sunt inspirate din lucruri înfricoșătoare care se întâmplă în școlile de magie, în castele, în adâncul mărilor, pe câmpurile de luptă sau chiar în iad. Vinovați de aceste întâmplări sunt vrăjitorii malefici, magicienii misterioși, vampirii însetați de sânge, dragonii, demonii sau chiar diavolul.  

Din seria de jocuri de societate adulți face parte și Port Royal, joc de cărți care te provoacă să devii comandant de navă în Marea Caraibelor și să strângi cât mai multe puncte, prin diverse tranzacții. Jocul este pentru 2 până la 5 jucători, toți +8 ani, durata de timp estimată pentru joc fiind de 20 la 50 minute. În joc sunt 120 de cărți de joc, 60 personaje, 6 expediții, 4 majorări de taxe și 50 nave, alături de instrucțiuni.

Printre cele 60 de personaje ce vor fi întâlnite pe parcursul jocului se numără negustori, coloniști, căpitani, preoți, mercenari, marinari, pirați, dame, măscărici, amirali și guvernatori. Aceste personaje pot avea abilități identice, dar costuri de angajare și puncte de victorie diferite. În fiecare rundă din Port Royal, jucătorii vor juca, pe rând, două etape, prima Descoperirea, iar a doua Negoțul și angajarea. În prima etapa veți extrage cărți pe care le veți folosi în port, iar în cea de-a doua veți așeza cărți în port. În funcție de tipul cărților, vei avea ocazia să câștigi galbeni din expediții riscante, atacarea și jefuirea navelor, singur sau cu ajutorul altor personaje angajate și care pot contribui la misiunea ta prin abilitățile pe care le dețin.

Runda finală este cea în care unul dintre jucători reușește să adune 12 puncte de victorie. Jucătorul câștigător este cel care strânge primul 12 puncte de victorie sau, în caz de egalitate, cel care a strâns 12 puncte de victorie și a încheiat cel puțin o expediție în zona sa de joc.

Seria de jocuri de societate adulți Sherlock este reprezentată din jocuri cu dificultate 2 sau 3 din 3, ce pot fi jucate atât solo dar și până la 8 jucători, +14 ani, timpul de joc estimat fiind de circa 60 de minute. Din serie fac parte jocurile Ultimul apel, Moarte pe 4 iulie, Blestemul statuetei Qhaqya, Moștenirea Nașului, 13 ostatici, Incendiu în laboratorul secret, care sunt jocuri de cărți în care se testează calitățile de detectiv avute în corelarea și rezolvarea indiciilor date. Cărțile de joc conțin diferite indicii care trebuie analizate pentru a desluși răspunsurile la întrebările acestor cazuri misterioase, Ce s-a întâmplat?, Cine este făptașul și Care a fost motivul? Scanați codul QR de pe cutie, citiți introducerea cazului și urmați regulile simple de joc pentru a descoperi misterul.

Moștenirea Nașului este cea de-a patra misiune din seria de jocuri de societate adulți Sherlock, care vă provoacă să jucați rolurile unor detectivi iscusiți pentru a descoperi detaliile unor crime misterioase. Sherlock - Moștenirea Nașului este un joc cooperativ, care poate fi jucat o singură dată de aceeași persoană sau de același grup de prieteni. După ce s-a îndeplinit cu succes misiunea, o puteți oferi unui alt grup de prieteni și puteți încerca o nouă misiune Sherlock.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!