Cum Surprinzi Pasionații de Robotica?

Cum Surprinzi Pasionații de Robotica?

Un robot de jucărie este poate una din cele mai spectaculoase jucării în ochii copiilor de toate vârstele. Se întâmplă des ca și copiii cei mari, de peste 40 de anișori, să se lase încântați de pasiunea pentru robotică și să participe cu cei mici la joacă. Robotica de jucărie nu mai este o raritate și nici nu mai este reprezentată de acel umanoid cu televizor pe piept, care mergea doar scoțând un sunet metalic cam plictisitor. Robotica de jucărie de azi este reprezentată de roboți dotați cu funcții avansate, creați pentru a-i învăța pe copii orice, de la matematică, la limbaje de programare, oferind, în același timp, ore bune de divertisment. Robotica de jucărie are tehnologie avansată de alimentare, cu baterie solară sau chiar mai complicată și, poate partea cea mai distractivă a ei, este că roboții de jucărie pot fi confecționați de copii, după diferite modele, așa cum vrea imaginația lor.

Cel mai greu este însă atunci când tu ca părinte trebuie să alegi care este cel mai bun robot. Dar asta este o problemă doar când îl cumperi pe primul, cu siguranță, în continuare vei merge prin eliminare.

  • Kit construcție roboți solari și hidraulici 12 în 1

Este un kit de robotică cu care copilul +8 ani poate construi, pe rând, 12 modele de roboței mecanici sau animale robotizate. După construire, roboțeii vor începe să se miște la lumina soarelui dacă sunt în curte sau pe terasă, într-o lumină halogen de 50 watt dacă se joacă în casă, sau pe bază de apă. Fiecare model se mișcă diferit, exact cum se mișcă în realitate, fiecare roboțel fiind adorabil de interactiv. În acest fel, copiii învață într-un mod distractiv despre energiile alternative.

Kitul conține 230 de piese din plastic, din care se pot construi diverse modele de roboței, sub formă de păsări, animale, insecte, mașinuțe sau utilaje. De asemenea kitul include și un panou solar, un sistem de transmisie hidraulică, o cutie de viteze și instrucțiuni de asamblare pentru fiecare model de roboțel, solar sau hidraulic. Pentru a construi roboțeii sunt necesare o șurubelniță, o forfecuță, o rolă de hârtie și un pahar, elemente ce nu sunt incluse în pachet.

Cei 12 roboței pe care îi va putea construi cel mic sunt Dinozaur T-Rex, Cățel cu stăpân, Scorpion, Elefant, Struț, Maimuță, Crocodil, Stivuitor, Masinuță Buggy, Excavator, Pterozaur și Mașină de evitare a obstacolelor. În plus, copiii își pot construi și alte modele, în funcție de propria imaginație și pricepere.

  • Kit construcție roboți solari 14 în 1

Ai ocazia să descoperi o jucărie educațională și în același timp distractivă pentru copii + 10 ani. Sunt 14 roboți solari ce pot fi construiți pe rând și care vor prinde viață în lumină. Cu acest kit de construcție roboți solari 14 în 1 cei mici se vor familiariza cu noțiunile de robotică și cu energiile alternative. Având în vedere că energia alternativă este viitorul, kitul oferă copiilor prilejul perfect de a învăța conceptele de bază din spatele acestei tehnologii. Pe măsură ce asamblează o jucărie distractivă care nu necesită baterii, copiii învață cum energia solară se transformă într-un mic motor.

Setul include toate elementele necesare construirii celor 14 variante diferite de roboți solari, Turtle-bot, Walker-bot, Quadru-bot, Wheel-bot, Beetle-bot, Dog-bot, Boat-bot, Auto-bot, Crab-bot, Slither-bot, Roly Poly-bot, Row-bot, Surf-bot și Boxer-bot. Prin acest kit, copiii își vor putea construi propriile jucării, iar părinții nu vor purta grija bateriilor. Roboții vor putea fi puși în mișcare afară, la lumina soarelui sau în casă, la o lumina halogen de 50 watt.

Roboții se vor mișca într-o mulțime de moduri amuzante. Copilul va putea trece ușor de la un cățel care dă din coadă, la o insectă care dă din aripi, la un crab care merge, la un surfer, un vitezoman sau un vânător. Kitul de robotică oferă accesorii și componente care ajută roboții să se deplaseze atât pe uscat, cât și pe apă.

  • Kit robotică mașină 4 x 4, motor cu apă sărată

Acest kit de robotică oferă copilului, de +8 ani, o mașinuță specială, ecologică, prevăzută cu un motor pe bază de apă sărată. Copilul o va construi singur și o va alimenta cu apă sărata pentru a funcționa. Mașina 4x4 este un exemplu de mașinărie bazată pe tehnologie ecologică, care învață copiii despre beneficiile energiilor alternative, eco. Kitul include componente pentru asamblarea motorului, 4 anvelope de cauciuc, o pipetă de plastic, 3 foițe de magneziu și instrucțiuni de asamblare și utilizare pas cu pas. Motorul mașinii se poate asambla fie în V, fie în formă plată, iar înălțimea vehiculului poate fi ajustată în funcție de preferințe. Mașina este prevăzută cu 4 roți și cu un corp care se rotește. Pentru a asambla și pune în funcțiune mașina 4x4 aveți nevoie de un pahar, sare, un bețișor, clește pentru tăiat, șurubelniță în cruce și șurubelniță plată. Mașina funcționează prin adăugarea a câtorva picături de apă sărată pe foițele de magneziu. Durata de funcționare a mașinuței este de 15 minute după fiecare alimentare. Cele 3 foițe de magneziu sunt reutilizabile, iar fiecare foiță de magneziu permite funcționarea mașinii timp de 4 ore continuu, apoi funcționarea se va fragmenta. După uzarea unei foițe, se poate înlocui cu alta pentru a energiza mașina.

  • Robot controlabil prin mișcarea mâinii

Este un robot inteligent, pentru copii + 6 ani, pe care îl puteți controla prin simpla mișcare a mâinii sau prin telecomandă. Poate fi programat să execute până la 50 de acțiuni.

Kitul de robotică include un roboțel de 27 cm înălțime, o telecomandă, un cablu USB și un manual de instrucțiuni în limba engleză.

Deși poartă un costum spațial și pare gata de luptă, roboțelul este foarte prietenos, printre pasiunile sale numărându-se muzica și dansul. El poate merge, vorbi, cânta și dansa! De asemenea, roboțelul a pregătit pentru tine și câteva sfaturi referitoare la conduită, igienă și siguranță, dar și informații interesante din domeniul științei.

Robotul poate fi controlat prin mișcarea mâinii, gesticulând în fața sa comenzile specifice pentru a merge înainte, înapoi, la stânga sau la dreapta.

Telecomanda te ajută să transmiți mai multe comenzi robotului, folosind următoarele butoane:

-„Programming” pentru a îl programa să execute peste 50 de acțiuni,

-„Music” pentru a dansa pe 8 melodii diferite,

-„Sing” pentru a cânta 5 melodii diferite,

-„Robot voice” pentru a emite diverse sunete de robot.

În plus, prin butoanele telecomenzii poți transmite robotului să meargă mai lent sau mai repede, să vorbească sau să cânte mai încet sau mai tare. Durata de încărcare și de funcționare a robotului este de câte 2 ore.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!