Descoperă cele mai distractive jocuri pentru adulți fără perdea

Descoperă cele mai distractive jocuri pentru adulți fără perdea

Vrei să dai un suflu nou întâlnirilor cu prietenii și să vă amuzați împreună? Alege jocuri distractive pentru adulți, care să vă binedispună și să dea startul unei petreceri vesele, cu activități diverse și originale!


Jocurile de societate - idei excelente pentru petreceri

Pentru seri distractive și petreceri de vacanță, cele mai bune jocuri de societate pentru adulți sunt cele fără perdea, care lasă la o parte inhibițiile și pun la încercare umorul, spontaneitatea și viteza de reacție. Un maraton al veseliei, alături de cei mai buni prieteni reprezintă o idee excelentă pentru chefuri, aniversări, sărbători, weekenduri la cabană și multe alte momente de relaxare, cu voie bună și oameni dragi.

Iată care sunt cele mai bune board games din categoria jocuri de societate pentru adulți:
 

Care sunt cele mai distractive jocuri 18+ 

Ești gata să te distrezi ca-n filme și să fii vedeta serii? It’s showtime:

Minți Murdare (RO)

Minți Murdare (RO)

  • Descriere joc: Minți murdare este un joc pe echipe, iar coechipierii dintr-o echipă trebuie să ghicească termenul sau expresia desenată sau mimată de unul din jucătorii echipei. Obiectivul fiecărei echipe este de a ajunge prima cu pionul pe căsuța Finish a tablei de joc. Desenați, mimați și ghiciți cuvinte și expresii indecente, așa că este bine să scăpați de inhibiții și să aveți simțul umorului.
  • Detalii tehnice: cum se joacă Minți Murdare - cartonașele jocului sunt împărțite în 5 categorii, de culori diferite. Se așază tabla de joc, se amestecă cartonașele și se plasează, pe culori, lângă tabla de joc. Jucătorii se împart în echipe de minimum doi, fiecare echipă alegându-și un pion de joc. Prima echipă va arunca cu zarul și va muta pionul cu numărul respectiv de căsuțe. Se va extrage un cartonaș din setul cu culoarea căsuței pe care s-a ajuns. În timp ce jucătorul nominalizat va începe să deseneze sau să mimeze cuvântul citit, coechipierii încearcă să-l ghicească.

 

Jocuri în Dragoste (RO)

Jocuri în Dragoste (RO)

  • Descriere joc: Acesta este un alt joc amuzant pentru îndrăgostiți, dacă îți cunoști bine jumătatea, dar dacă nu, este mult mai amuzant, pentru că vei afla cum reacționează în asemenea situații. Cu siguranță trebuie să cunoști în detaliu ce îi place jumătății tale, dar să știi că și reciproca este valabilă. Toate acestea se vor desluși, parcurgând alături de partener sutele de întrebări și teste de pe cartonașele Jocuri în Dragoste. 
  • Detalii tehnice: Jocul este dedicat cuplurilor de adulți, +18 ani, fiind o ocazie perfectă de a ieși din rutină, de a ști mai multe despre partener și de a vă amuza. Jocul poate fi jucat în cadrul cuplului sau cu cel mult 4 perechi, doi contra doi.


Cards Against Humanity 2.0 (EN)

Cards Against Humanity 2.0 (EN)

  • Descriere joc: Cards Against Humanity este unul dintre cele mai bune jocuri   pentru adulții cu simțul umorului foarte bine dezvoltat și pe alocuri... nepotrivit. Când vine vorba despre jocuri îndrăznețe, multe grupuri de amici aleg acest board game care este un adevărat stand-up comedy cu accente de ironie britanică, unde combinațiile acide de fraze și umorul negru sunt foarte apreciate.
  • Detalii tehnice: regulile jocului Cards Against Humanity sunt simple, se extrage un cartonaș negru cu câte o frază, iar jucătorii aleg câte o carte albă din cele 6 din mâna lor, astfel încât să combine cele două fraze de pe cartonașe într-un mod cât mai amuzant. Jucătorul cu cel mai haios rezultat câștigă cartonașul negru. Jucătorul care acumulează cele mai multe cartonașe până la finalul jocului, este desemnat câștigător.

  

 Beat în Jurul Lumii (RO)

Beat în Jurul Lumii (RO)

  • Descriere joc: Beat în Jurul Lumii este o colecție cu cele mai tari și nebunești jocuri de petrecere, cuprinde 15 jocuri pentru adulți din diferite țări ale lumii și   trebuie încercat alături de cei mai buni prieteni și parteneri de băutură. Trebuie inclus în galeria cu jocuri de petrecere și distracții la chefuri de neuitat.
  • Detalii tehnice: Jocul se poate juca în până la 16 jucători, cu vârstă de +18 ani și cuprinde cărți de joc, pahare de beer pong, mingi de tenis și alte accesorii haioase. Acest joc presupune să țipi ca un japonez, să fii înfiorător ca un peruan și să bei ca un rus. Vei experimenta cel mai vechi joc de băut din lume, chinezescul „Jiggling”, dar și pe cele mai moderne, ca americanul „Rage Cage” sau germanul „Flunkyball”. 


Povesti întunecate 3 (RO)

Povesti întunecate 3 (RO)

  • Descriere joc: face parte din categoria jocuri de societate interactive pentru adulți și cuprinde 50 de întâmplări ce îți fac „pielea de găină și îți îngheață sângele în vene”. Ideea este să fii meticulos, să pui întrebările potrivite și să deslușești misterele.  Fiecare poveste întunecată este macabră, morbidă sau criptică. Pe parcursul jocului, trebuie să reconstruiți, pas cu pas, fiecare întâmplare, analizând situațiile și punând întrebările potrivite.
  • Detalii tehnice: Jocul conține 50 de cartonașe inscripționate pe față cu o întâmplare, iar pe verso cu modul în care s-a petrecut. Jucătorii interpretează, pe rând, rolul de Maestru al Ghicitorilor. Acesta citește întâmplarea și răspunde cu „Da”, „Nu” sau „Irelevant”, iar ceilalți jucători trebuie să descopere detaliile, adresând întrebări Maestrului. În funcție de situație, Maestrul Ghicitorilor poate oferi și unul sau mai multe indicii.

 

WTF? (RO)

WTF? (RO)

  • Descriere joc: unul dintre cele mai cunoscute jocuri distractive pentru adulți, WTF? Conține întrebări indiscrete, capcane la tot pasul și reprezintă un exemplu celebru pentru expresia “nimic nu este ce pare a fi”. Ritmul amețitor al întrebărilor și răspunsurilor pune la încercare viteza de reacție, istețimea și capacitate de a blufa în situațiile complicate.
  • Detalii tehnice: este ușor de învățat cum se joacă WTF?, dificile sunt strategiile de a răspunde la întrebările de pe cartonașe, astfel încât ele să fie acceptate de ceilalți jucători și să nu fie contestate. Fiecare participant este, pe rând, Chestionat sau Judecător, iar învingător va fi declarat cel care a reușit să adune cele mai multe cartonașe, prin răspunsuri abile, recunoscute de adversari ca fiind corecte. 

 

Bătălia cuplurilor (RO)

Bătălia cuplurilor (RO)

  • Descriere joc: ce poate fi mai haios la o petrecere cu jocuri fără perdea decât o colecție de board games pentru cupluri? Cel mai cunoscut titlu din această categorie, Bătălia Cuplurilor provoacă partenerii de viață la un exercițiu amuzant, care testează cunoștințele pe care le au unul despre celălalt. Atitudinea potrivită la acest joc de masă pentru adulți este “nu te supăra, dragă”, deoarece răspunsurile nu se potrivesc întotdeauna cu realitatea de acasă.
  • Detalii tehnice: Bătălia Cuplurilor poate fi un joc pentru două persoane sau pentru 2-4 cupluri, iar fiecare jucător/echipă extrage pe rând câte un cartonaș din categorii diferite: "Cât de bine ne cunoaștem", "Ne gândim la același lucru?", "Ghicește ce desenez", "Despre ce crezi că vorbesc?". Fiecare răspuns corect aduce jetoane Cupidon, iar câștigătorii sunt cei care reușesc să adune cât mai multe jetoane.

Alege titlurile preferate dintre aceste jocuri distractive pentru adulți și organizează petreceri reușite, cu voie bună, umor și oameni simpatici. Nu uita că cele mai amuzante jocuri pentru adulți sunt cele fără perdea, la care toată lumea uită de inhibiții și apelează la creativitate, spontaneitate și talent actoricesc. Fie că sunt jocuri pentru cupluri, jocuri interactive pentru adulți sau board games cu probe trăznite, ele dau startul chefurilor între prieteni și asigură o atmosferă incendiară, ca la 20 de ani!
 

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!