Editiile Monopoly speciale - Un must-have in ludoteca!

Editiile Monopoly speciale - Un must-have in ludoteca!

Iti propunem sa citesti povestea noastra despre ele, iar tu sa decizi care varianta de joc te-ar inspira cel mai mult in castigarea monopolului!

In primul rand, trebuie sa stii faptul ca toate editiile speciale Monopoly pastreaza caracteristicile de baza, pentru a nu se pierde din farmecul specific al jocului cu care esti deja familiarizat.

  • Obiectivul jocului si regulile
  • Valorile Titlurilor de proprietate si ale bancnotelor
  • Cele 4 colturi de pe tabla de joc
  • Drumul spre victorie: ultimul jucator ramas in joc, castiga.

Apoi, de indata ce vei deschide cutia de joc a unei variante personalizate de Monopoly, vei descoperi tot felul de elemente specifice, pentru a intra rapid in atmosfera universului de care esti deja captivat. Vei regasi locuri, personaje, obiecte desprinse din filme, seriale, jocuri video, trupe muzicale sau chiar si din benzi desenate.

  • Titlurile de proprietate
  • Pionii
  • Cartonasele Sansa si Cufarul Comunitatii
  • Casele si Hotelurile
  • Garile.

In plus, designul cutiei si al tablei de joc este, de asemenea, diferit fata de cel al jocului clasic Monopoly.

Noi, cei de la Gameology, am ales pentru tine +20 editii speciale Monopoly, inspirate din:

Mai mult, doua dintre aceste modele de Monopoly sunt chiar in limba romana: "Monopoly Game of Thrones" si "Monopoly Friends".

  • 6 pioni de colectie: Tronul de Fier, Coroana, Lupul stravechi, Corbul cu trei ochi, Oul de dragon si un White Walker
  • 22 Titluri de proprietate cu locurile fascinante din serial: Debarcaderul Regelui, Winterfell, Fortul Noptii, Castelul Negru sau Piatra Dragonului, pe care trebuie sa le cumperi si sa le dezvolti, construind Sate si Fortarete
  • Desertul Rosu si Zidul: Utilitatile pe care trebuie sa le obtii pentru a percepe taxe
  • Cartonase Valar Morgulis in loc de Sansa si cartonase Tronul de Fier in loc de Cufarul Comunitatii
  • Cele mai importante 4 Case din serial, Stark, Lannister, Baratheon si Targaryen, inlocuiesc Garile
  • Platesti taxe la Trezorier si Mana Regelui. Este normal sa platesti pentru serviciile lor, nu?

Iarna se apropie si trebuie sa te pregatesti cum trebuie... In caz contrar, vei intra in faliment, bineinteles!

  • 6 pioni de colectie, reprezentativi protagonistilor: Geanta lui Rachel, Boneta de bucatar-sef a lui Monica, Dinozaurul lui Ross, Cutia de pizza a lui Joey, Vesta lui Chandler si Chitara lui Phoebe
  • 22 Titluri de proprietate cu momente si episoade din serial, pe care le vei cumpara si dezvolta cu Cani de cafea si Canapele, in loc de Case si Hoteluri. Cum altfel te poti bucura de un episod bun, cu momente amuzante, daca nu stand pe o canapea, cu o ceasca de cafea in mana?!
  • Esti taxat daca ajungi la cafeneaua Central Perk sau daca pierzi la Fotbal american
  • Utilitatile sunt instalatiile electrice si de alimentare cu apa ale lui Treeger, administratorul blocului
  • Garile sunt inlocuite de Barca lui Joey, Masina sport a lui Monica, Taxiul bunicii lui Phoebe si Relaxi Taxi
  • Cartonasele Sansa sunt cartonase cu intamplari din Apartamentul 20 (al Monicai), iar cartonasele Cufarul Comunitatii sunt cartonase cu situatii si indicatii amuzante din Apartamentul 19 (al lui Joey).

Jocul este perfect pentru grupul tau de prieteni, la fel de amuzant, desprins parca din acelasi serial...

In editiile Monopoly dedicate pasionatilor de desene animate si benzi desenate, pionii sunt personaje in miniatura sau obiecte specifice acestora. De exemplu, in Monopoly Pokemon, cei mai indragiti pokemoni te vor insoti pe tabla de joc: Pikachu, Bulbasaur, Squirtle, Charmander, Eevee si Jigglypuff, iar in Monopoly DC Comics Retro ii vei avea de partea ta pe unii dintre cei mai puternici super eroi DC: Batman, Superman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern si Martian Manhunter.

Jocurile Monopoly Assassin's Creed Syndicate, Skyrim, Halo, Warhammer 40k si Uncharted ii provoaca pe fanii jocurilor video sa isi indeplineasca misiunile si in mediul offline. Proprietatile sunt locatiile din jocuri, iar pionii sunt arme sau alte mijloace necesare indeplinirii misiunilor. De exemplu, fanii isi pot alege sa joace cu pioni precum The Chaos Star in "Monopoly Warhammer 40k", cu Sabia Energy in "Monopoly Skyrim" sau cu Jeepul lui Nathan Drake, pentru a porni in cautarea comorii din "Monopoly Uncharted".

Fanii trupelor The Beatles, Queen, The Rolling Stones si AC/DC descopera in editiile de colectie Monopoly o tabla de joc personalizata cu piese, albume sau locatii de concerte, pioni sub forma de instrumente muzicale sau simboluri pentru piesele/albumele artistilor si devin managerii trupelor, incercand sa obtina monopolul prin dezvoltarea Titlurilor de proprietate cu Tribune, Stadioane (in Monopoly - The Rolling Stones) sau cu Discuri de Aur si de Platina (in Monopoly - AC/DC).

Astfel, pe Gameology gasesti cele mai interesante variante de Monopoly personalizate care iti aduc un plus de distractie. Toate jocurile sunt originale si licentiate, astfel incat ai garantia ca te vei bucura impreuna cu prietenii tai de o serie jocuri de calitate!

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre istoria acestui joc, citeste si Monopoly – un secol de istorie controversata!

Alege-ti jocul Monopoly preferat!

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!