Iubești universul Marvel? Construiește-ți proprii supereroi din machete 3D!

Iubești universul Marvel? Construiește-ți proprii supereroi din machete 3D!

Universul cinematografic Marvel este o franciză media americană și un univers comun centrat pe o serie de filme de super-eroi produse de Marvel Studios. Filmele se bazează pe personaje care apar în cărțile de benzi desenate americane și din alte medii publicate de Marvel Comics.

Universul Marvel este un univers fictiv în care au loc poveștile cu super-echipe, cum ar fi Avengers, X-Men, Fantastic Four, Gardienii Galaxiei, Apărătorii, Fiii de la miezul nopții, pe lângă care trăiesc în acest univers și mulți supereroi Marvel, inclusiv personaje precum Spider-Man, Iron Man, Thor, Hulk, Ant-Man, Viespea, Captain America, Wolverine, Captain Marvel, Black Panther, Doctor Strange, Vrăjitoarea Scarlet, Vision, Black Widow, Ghost Rider, Blade, Surferul de argint, Nova, Daredevil, Pumnul de Fier, Cavalerul Lunii, Punisher și Deadpool. De asemenea, conține supervillains bine-cunoscuți, precum Doctor Doom, Magneto, Thanos, Loki, Green Goblin, Kingpin, Red Skull, Ultron, Doctor Octopus, Mandarin, MODOK, Carnagiu, Apocalipsa, Hela, Ronan Acuzatorul, Kang, Mephisto, Dormammu, Annihilus și Galactus.

Universul Marvel poate fi descris ca existând într-un „multivers” format din mii de universuri separate, toate acestea fiind creațiile Marvel Comics și toate acestea fiind, într-un fel, „Universuri Marvel”. În acest context, Universul Marvel este luat pentru a se referi la continuitatea Marvel mainstream, care este cunoscut sub numele de Pământ-616 sau în prezent ca Prim Pământ.

Concepte în Universul Marvel

Universul Marvel se bazează puternic pe lumea reală. Pământul în Universul Marvel are toate caracteristicile celui real, spre aceleași țări, aceleași personalități, politicieni, vedete de cinema etc., aceleași evenimente istorice și așa mai departe. Cu toate acestea, conține, de asemenea, multe alte elemente fictive, precum țările Wakanda și Latveria, națiuni foarte mici, și organizații precum agenția de spionaj S.H.I.E.L.D. și dușmanii săi, HYDRA și A.I.M. În 2009 Marvel a descris oficial geografia lumii sale într-o mini serie în două părți, Atlasul Marvel.

Universul Marvel încorporează, de asemenea, exemple de aproape toate conceptele științifico-fantastice și fantasy majore. Extratereștrii, zeii, magia, puterile cosmice și tehnologia extrem de avansată dezvoltată de om există în mod vizibil în Universul Marvel. Monștrii joacă, de asemenea, un rol mai proeminent cu originile est-asiatice de incantație magică, vrăjitorie ciudată și principiu manifest în Universul Marvel. Un astfel de caz este Fin Fang Foom care rezultă din cenușa magiei tantrice. Datorită acestor elemente suplimentare, Pământul din Universul Marvel găzduiește un număr mare de supereroi și supervillains, care și-au câștigat puterile prin oricare dintre aceste mijloace.

Lumea ficționară a Universului Marvel

Universul Marvel este populat cu super eroi și este susținut de nenumărați fani, care sunt puternic inspirați de super eroii pe care i-au împărțit aproape frățește. Fanii cunosc toate amănuntele despre eroii lor și toate aceste informații reprezintă istoria de zi cu zi a acestui Univers Marvel:

  • Carol Danvers nu s-a numit întotdeauna Captain Marvel în benzile desenate pe care se bazează filmul. Inițial a adoptat pseudonimul Ms. Marvel și nume de cod precum Warbird și Binary. Mentorul ei, Mar-Vell, a folosit Captain Marvel până când a murit și abia în 2012 a adoptat Carol aceeași denumire.
  • Atunci când ciocanul lui Thor, Mjolnir, ajunge pe Terra, craterul format în urma impactului are același design ca scutul lui Captain America. Centrul, în care se află ciocanul, e similar cu o stea, împrejmuit de cercuri.
  • Mulți fani știu că personajul Tony Stark, adică Iron Man, a fost bazat pe miliardarul Howard Hughes, însă puțini au aflat că interpretarea lui Robert Downey Jr. a fost inspirată de CEO-ul Tesla și SpaceX, Elon Musk, ce a și apărut în Iron Man 2.
  • Atunci când Tony Stark ia costumul lui Spider-Man, spune „Dacă nu ești nimic fără costum, atunci nu îl meriți”, se face referire la Iron Man 3, film în care Tony Stark a fost forțat să se lupte cu Mandarin fără costumul său Iron Man.

Toate acestea îi fac pe fani să fie dependenți de tot felul de obiecte pe care să le colecționeze în memoria eroilor preferați. Dintre acestea există machete 3D, pe care fanii le construiesc cu mare atenție și care devin ulterior obiecte de colecție păstrate cu mare grijă, aproape cu sfințenie. Deși nu au dimensiuni foarte mari, aceste machete 3D simbolizează legătura fanilor cu magnificul Univers Marvel.

Machete 3D

Dacă îți place să construiești diverse machete și apoi să le colecționezi, seria de machete 3D de asamblat de la Metal Earth, inspirate din cele mai celebre filme si seriale ale Universului Marvel, este alegerea potrivită pentru tine.

Macheta 3D Iron Man te provoacă să îți construiești propriul super erou de metal pentru colecția ta de machete 3D, ce va atrage privirile și admirația tuturor prietenilor și colegilor pasionați de universul Marvel. Prin asamblarea lui Iron Man vei descoperi, piesă cu piesă, detalii ale super-costumului prin care Tony Stark a reușit să își salveze viața și să își folosească abilitățile și resursele financiare în lupta cu răufăcătorii.

Macheta 3D Iron Man include 3 foițe metalice și instrucțiuni de asamblare pas cu pas. Fiecare foaie de metal are o dimensiune de 11 cm si este prevăzută cu piese componente ale acestei machete 3D, tăiate cu un laser de mare precizie.

Descoperă arma preferată a super eroului Thor sub forma acestei machete 3D de asamblat. Ciocanul lui Thor a fost creat de scriitorul Stan Lee și proiectat de artiștii Jack Kirby și Joe Sinnott, pe baza armei zeului nordic de origine mitologică, denumit Mjölnir. În seriile de benzi desenate și filme din Universul Marvel, Mjölnir, Ciocanul lui Thor a devenit un adevărat simbol al acestui super erou aflat în lupta pentru dreptate și oferindu-i mijloacele necesare înfrângerii celor mai temuți răufăcători. 

Macheta din metal reprezintă scutul super eroului Captain America, un obiect reprezentativ pe care îl folosește atât în scop defensiv, cât și ofensiv. Macheta 3D Captain's America Shield include 2 foițe metalice și instrucțiuni de asamblare pas cu pas. Fiecare foaie de metal are o dimensiune de 11 cm și este prevăzută cu piese componente ale acestei machete 3D, tăiate cu un laser de mare precizie. Pentru asamblarea acestei machete 3D mai este nevoie doar de o penseta obișnuită, care nu este inclusă în acest pachet.

 

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!