Jocuri de Societate Adulți: Care sunt Cele mai Amuzante Jocuri pentru Adulți

Jocuri de Societate Adulți: Care sunt Cele mai Amuzante Jocuri pentru Adulți

Dacă vreți să organizați o petrecere memorabilă pentru adulți, + 18 ani, fără inhibiții, sau vreți pur și simplu să vă surprindeți prietenii cu anumite jocuri de societate adulti să știți că nu trebuie să vă faceți griji, cei de la Gameology vă stau la dispoziție cu succes. Animația și distracția fiind singurele elemente importante ale unei asemenea petreceri. Pentru că telefonul fără fir sau mima sunt specifice și unor vârste mai mici, întotdeauna cei mai mari caută jocuri de societate adulți ceva mai „cool”, precum cele prezentate mai jos:

  • Minți murdare

Acest joc distractiv, este unul din acele jocuri de societate adulți ale desenelor perverse, care te va ajuta să afli cât de murdar gândesc prietenii tăi. Acest joc vă cere să desenați, să mimați și să ghiciți 240 de cuvinte și expresii indecente. Jocul este recomandat persoanelor cu vârste peste 18 ani, adulți lipsiți de inhibiție si cu simțul umorului. Minți murdare este un joc de echipă, iar obiectivul fiecărei echipe este de a ajunge prima cu pionul la căsuța Finish a tablei de joc. Pe parcursul jocului, coechipierii dintr-o echipă trebuie să ghicească termenul sau expresia desenată sau mimată de unul din jucătorii din echipă.

Jocul include 240 cartonase obraznice, 4 pioni în formă de răhățel, tablă de joc, zar, 4 tăblițe albe pentru desenat și 4 markere.

Cartonașele jocului sunt împărțite în 5 categorii diferite, corespondente spațiilor de pe tabla de joc, și anume Persoană / Locație, albastru, Lucru, mov, Acțiune, roz, Sentiment/ Senzație, portocaliu, și Cuminte sau Obraznic, cartonașe periculoase ce pot să te bage sau să te scoată din rahat.

Cum se joacă: Se așează tabla de joc pe o suprafață plată, se amestecă bine cartonașele și se plasează, pe culori, lângă tabla de joc. Jucătorii se împart în echipe de minimum 2, fiecare echipă alegându-și un pion și desemnând jucătorul care va desena primul. Prima echipă care va începe va arunca cu zarul și va muta pionul cu numărul respectiv de căsuțe. Se va extrage un cartonaș din setul ce are culoarea căsuței pe care s-a ajuns, vă uitați la cuvântul sau expresia de pe el și pasați-l discret jucătorilor din echipele adverse. Toți jucătorii nominalizați vor începe să deseneze ceea ce au văzut pe cartonaș în același timp, iar coechipieri lor trebuie să ghicească în timp ce ei desenează. Echipa care ghicește prima câștigă. Această echipă va arunca zarul și își va muta pionul cu numărul respectiv. Tot ea va extrage cartonașul și procedura se repetă până când o echipă ajunge la Finish.

Pe tabla de joc sunt și căsuțe speciale, cu Una scurta sau maraton, unde echipă își poate alege ruta mai scurtă sau mai lungă spre Finish și Popas unde toate echipele care au ajuns aici trebuie să se oprească pe popas și să aleagă orice tip de cartonaș, mutând doar câte un spațiu pe rundă.

Jocul este recomandat pentru vizite alcoolizate, petreceri de burlaci și burlăcițe, ieșiri cu prietenii și multe alte ocazii în care vreți să vă amuzați de cât de obscen puteți desena și mima cuvinte indecente.

  • WTF?

Dacă întrebările indiscrete nu te fac să roșești, dacă ai mintea perversă și gura spurcată, dar deții informații din tot felul de domenii ciudate, joacă acest WTF, care este perfect pentru tine și prietenii tăi cărora vrei să le demonstrezi aceste lucruri. Este unul din acele jocuri de societate adulți scandaloase pentru adulții care cred că știu totul.

Cutia conține 288 de cartonașe cu câte 4 întrebări fiecare, un zar și o clepsidră.

Scopul jocului este de a câștigă cele mai multe cartonașe, în timpul alocat. Poți face acest lucru prin a oferi răspunsuri convingătoare la întrebări și / sau a contesta cu succes răspunsurile adversarilor.

Întrebările sunt înșelător de simple, iar pentru a câștiga în acest joc, trebuie să dai dovadă și de istețime și rapiditate, dar și de putere de convingere, în special atunci când trebuie sa blufezi sau să contești răspunsuri.

Cum se joacă: Începeți prin a stabilii cât timp doriți să jucați. Deși recomandarea este de 30 de minute, puteți stabili orice altă limită de timp. Amestecați cartonașele și puneți-le în mijlocul vostru, alături de clepsidră și zar. Cel mai urât dintre voi începe jocul, prin adresarea întrebării de pe cartonaș jucătorului din stânga sa. Jucătorul care va răspunde la întrebări, adică Chestionatul, aruncă zarul. În acest tur, Chestionatul va răspunde doar la întrebările cu numărul afișat de zar de pe cartonașe, până la scurgerea nisipului din clepsidră. De fiecare dată când nu îi sunt contestate răspunsurile, câștigă cartonașe. Nu există soluții clare pentru întrebările adresate în joc, astfel încât toate răspunsurile sunt acceptate ca fiind corecte, dacă nu sunt contestate de unul dintre jucători. Dacă un jucător nu știe ce să răspundă la o întrebare, poate să încerce să ghicească sau să blufeze. În cazul în care jucătorul nu reușește sau nu vrea să răspundă la o întrebare, va arunca din nou zarul. Dacă rezultatul aruncării zarului va fi același, atunci el va câștiga respectivul cartonaș, fără a răspunde la întrebare. În caz contrar, va oferi cartonașul unui alt jucător, la alegere.

Când un jucător nu este de acord cu răspunsul unui Chestionat la o întrebare, trebuie să strige Contest!, iar cartonașul respectiv se va pune în dreptul său. La fiecare final de tur, se vor dezbate toate contestațiile, Chestionatul câștigând sau pierzând cartonașele, în funcție de rezultatul contestațiilor.

După încheierea unui tur, cutia de întrebări WTF? se mută către stânga, iar Chestionatul devine cel ce adresează întrebările jucătorului din stânga sa. Jocul se încheie odată cu atingerea limitei de timp stabilită inițial, dar numai dacă jucătorii au parcurs același număr de ture. Jucătorul care a adunat cele mai multe cartonașe, câștigă jocul.

  • Beat in jurul lumii

Este printre unul din cele mai tari, stupide sau nebunești jocuri de societate adulți din diferite culturi și care trebuie încercat alături de cei mai buni prieteni. În cutia jocului vei găsi 20 de pahare de Beer Pong, 52 cărți de joc speciale, 3 mingi de ping pong, 4 zaruri și o minge de tenis. Jocul se poate juca în minim 2 și maxim 16 jucători, vârstă minimă recomandată este de +18 ani și distracția este garantată.

Cu materialele din cutie și cu ceva sticle suplimentare se pot juca vreo 16 jocuri de petrecere, ce presupun pedepse de băut, iar echipa Gameology recomandă consumul moderat de alcool. Pedepsele sunt măsurate în „degete” de băutură. Un deget reprezintă cantitatea de băutură alcoolică înghițită care reduce volumul paharului cu înălțimea unui deget plasat pe orizontală, nu pe verticală. Dacă alegeți ca băutura să fie vin sau chiar mai tare reduceți cantitatea pedepsei la jumătate.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!