Jocuri de societate, idei de cadouri de sărbători

Jocuri de societate, idei de cadouri de sărbători

Fie că este zi de naștere sau onomastică, nu te poți duce la un sărbătorit, fie că sunt prieteni, copii, colegi de birou sau membri din familie, dăruindu doar zâmbete și bucurie.

Dacă avem de a face cu un copil între 5 și 75 de ani, niciodată nu ajunge o cutie de bomboane, un buchet de flori sau o sticlă de ceva. Un cadou pentru sărbătorit trebuie să fie ceva mai personalizat, ceva special și memorabil în același timp, ceva interesant și care va capta atenția. De aceea pare foarte interesant să adaugi un board game din categoria jocuri de societate, idei specifice vârstei sărbătoritului.

Este un mare câștig că, pentru aceste jocuri de societate, idei se pot găsi pentru toate vârstele, mai mult sunt câteva care se potrivesc de minune atât celor mici cât și celor mari, fiind o adevărată bucurie să vezi jucându-se împreună mai multe generații. Poate merită să găsim mai ales astfel de jocuri atunci când alegem unul pentru a-l face cadou. Putem da în continuare, chiar câteva idei de jocuri ce se potrivesc foarte bine pentru a fi făcute cadou.

Joc Domino Star Wars (EN)

Un alt joc pentru fanii Star Wars este acest joc de domino și este indicat să fie jucat după ce urmărești cu sufletul la gură bătăliile din Imperiul Galactic, pentru liniștire. Este un alt exemplu de jocuri de societate, idei avem și pentru fanii Stars Wars, cu tematica Galactic Empire.

Jocul include 28 de piese de domino, depozitate într-o cutie de metal. Fiecare piesă de domino este personalizată, având pe verso imaginea soldaților Stormtrooper, iar pe cutia de metal este reprezentat temutul Darth Vader. Jocul se desfășoară după regulile clasice. Alege jocul de domino Galactic Empire pentru fanii sau pentru prietenii tăi pasionați de fenomenul Star Wars, ca fiind un cadou elegant și distractiv.

Catan - Jocul rapid de cărți (RO)

Un cadou deosebit, mai ales pentru cei ce au îndrăgit jocul clasic Catan, este jocul de cărți rapid cu același nume, alt joc din categoria jocuri de societate, idei pentru pasionați. La fel ca în clasicul joc Catan, misiunea ta în acest joc este să folosești resursele existente în mod optim pentru a aduna cât mai multe puncte. De asemenea, vei construi drumuri și vei înregimenta soldați, vei întemeia așezări, pe care le vei dezvolta apoi în orașe. În jocul de cărți, vei putea construi clădiri monumentale în orașe, precum biserici sau universități, simbolizând înflorirea comerțului. Totuși, trebuie să ai grijă să nu pierzi drumurile și soldații în favoarea altor jucători, pentru a nu îți pierde titlul de colonist de succes. Catan - jocul rapid de cărți este un joc independent și nu este compatibil cu extensiile jocului Catan.

La fel ca în clasicul joc Catan, misiunea ta în acest joc este să folosești resursele existente în mod optim pentru a aduna cât mai multe puncte. De asemenea, vei construi drumuri și vei înregimenta soldați, vei întemeia așezări, pe care le vei dezvolta apoi în orașe. În jocul de cărți, vei putea construi clădiri monumentale în orașe, precum biserici sau universități, simbolizând înflorirea comerțului. Totuși, trebuie să ai grijă să nu pierzi drumurile și soldații în favoarea altor jucători, pentru a nu îți pierde titlul de colonist de succes. Catan - jocul rapid de cărți este un joc independent și nu este compatibil cu extensiile jocului Catan.

Ligretto Kids (RO)

Alege pentru cei mici Ligretto Kids, versiunea de Ligretto creata special pentru copii, tot din categoria jocuri de societate, idei pentru copii. În Ligretto Kids, cartonașele cu numere din varianta clasică Ligretto sunt înlocuite de cele cu animale, dar esența jocului rămâne aceeași, de a fi cel mai rapid jucător. Cele 150 de cartonașe sunt împărțite în câte 5 pachete a câte 30 de cartonașe, câte un pachet pentru fiecare jucător. Fiecare pachet are un model diferit pe verso, pentru diferențierea jucătorilor. Fiecare cartonaș conține câte un animal sau o pasăre, două specii de papagal, o maimuță, un tigru, un crocodil și un elefant, și poate fi de culoare roșie, verde, galbenă, albastră, mov sau roz. După ce fiecare jucător primește câte un pachet de câte 30 de cartonașe va așeza pe masă un cartonaș iar pe restul le va ține în mână sub formă de teanc. La comanda de start toți jucătorii încep să plaseze cartonașe pe teanc peste cele de pe masă, în funcție de culoare sau de animal sau pasăre. Cartonașele care nu se potrivesc, la un moment dat, cu cele de pe masă, se dau la o parte și se reiau ulterior. Primul jucător care își epuizează cartonașele, striga "Ligretto!", devine câștigător, iar jocul se oprește. Ligretto Kids este un joc rapid și amuzant de cartonașe în care copiii se întrec să scape cât mai repede de cartonașe, plasându-le peste cartonase cu cel puțin o trăsătură în comun. În acest joc, copiii își antrenează gândirea asociativă, viteza de reacție și, bineînțeles, buna dispoziție.

Carcassonne - Extensia 10: În arena circului (RO)

Carcassonne este dintre acele jocuri de societate ce pot fi jucate de 2 până la 5 jucători, recomandat celor de vârstă + 7 ani. Carcassonne este un joc simplu, de complexitate redusă, un joc de strategie și de dezvoltare teritorială, ce se petrece într-un fascinant peisaj medieval, cu orașe fortificate, mânăstiri și câmpuri întinse. În acest cadru jucătorii construiesc o întreagă rețea de orașe cu străzi, înconjurate de pajiști și mânăstiri.

Datorită modului ingenios în care a fost creat, Carcassonne îți propune de fiecare dată un joc diferit, cu o altă tablă de joc, ori ca strategiile jucătorilor să fie de fiecare dată altfel. După adăugarea unei noi piese de teren, jucătorul plasator poate opta, conform strategiei sale, pentru plasarea unui pion. În funcție de terenul pe care vei așeza pionii, aceștia vor deveni cavaleri pe oraș, călugări pe mânăstire, tâlhari pe drum sau fermieri pe pășune.

În arena circului este extensia cu numărul zece ce poate fi jucată cu jocul de bază și te introduce în lumea spectaculoasă a circului. Pe parcursul jocului, fiecare jucător trebuie să își plaseze pionii cât mai aproape de Cortul de circ, pe placa unde este așezat cortul sau în cele 8 plăci de lângă el. Atunci când circul se muta în altă parte, jucătorii încasează puncte și reiau misiunea.

Minunile lumii (RO)

Acest joc este o alternativă foarte bună pentru cei ce nu pot călători chiar peste tot pe această planetă. Jocul Minunile lumii face parte dintre ideile geniale de jocuri de societate, idei ce te vor purta în cea mai interesantă călătorie în jurul lumii, unde vei avea ocazia să înveți despre cele mai mari atracții de pe Pământ.

Minunile lumii sunt diverse, fie că sunt create de mâna omului în cele mai îndepărtate vremuri sau simple creații ale naturii. Vei avea ocazia să le cunoști și să le admiri prin intermediul jocului, care conține 195 de atracții de pe 6 continente.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!