Jocuri pentru Cupluri: Modul Ideal pentru a Cunoaște Persoana de Lângă Tine

Jocuri pentru Cupluri: Modul Ideal pentru a Cunoaște Persoana de Lângă Tine

Milenii întregi oamenii au crezut că a se îndrăgosti înseamnă că o forță misterioasă și irezistibilă îi găsește și dă peste ei, ei nefiind nicidecum răspunzători de ceva. Au crezut că ei dau peste dragoste sau că dragostea dă peste ei, dar sigur ei nu pot controla ceea ce simt, sugerându-se că ar fi vorba de ceva aflat dincolo de rațiunea și voința omenească. Și totuși, experimentele și cercetările efectuate în ultimii ani au dat la iveală că dacă doi oameni de sexe diferite sunt dispuși să facă un efort considerabil și să discute unul cu altul, răspunzându-și reciproc la o serie de întrebări, asta poate duce la o apropiere mai mare între ei și mărește șansele ca ei să se îndrăgostească unul de altul. Jocul întrebărilor și răspunsurilor este ocazia omenirii de a avea o atitudine activă, care să dovedească dispunerea spre implicare.

Pornind de la această idee s-au creat jocuri de societate pentru cupluri care să le dea ocazia partenerilor de a se afirma prin cunoștințele avute dar și pentru cele pe care le pot însuși în cadrul conviețuirii în cuplu, singura metodologie practică de creere a apropierii fiind reprezentată de aceste jocuri de societate pentru cupluri

  • Jocuri în Dragoste este un alt joc amuzant pentru îndrăgostiți, din seria jocuri de societate pentru cupluri „Bătălia Cuplurilor”. Este amuzant dacă îți cunoști bine jumătatea, iar dacă nu, este mult mai amuzant, pentru că vei afla cum reacționează în asemenea situații. Cu siguranță trebuie să știi ce îi place și ce nu, dar și reciproca este valabilă. Toate acestea se vor desluși, parcurgând alături de partener sutele de întrebări și teste de pe cartonașele Jocuri în Dragoste. Jocul conține 4 seturi de cartonașe cu întrebări și imagini la care trebuie să se răspundă pe tablele de scris, contra timp.

Caricaturile de pe cartonașe sunt realizate de celebrul caricaturist polonez Andrzej Mleczko, fiind elemente vizuale ce oferă originalitate jocului, iar cerințele de pe cartonașe îți vot pune imaginația și cunoștințele la încercare. Jocul este dedicat cuplurilor de adulți, +18 ani, fiind o ocazie perfectă de a ieși din rutină, de a ști mai multe despre partener și de a vă amuza, putând fi jucat în cadrul cuplului sau de cel mult 4 cupluri, cuplu contra cuplu.

Varianta pentru un cuplu înseamnă ca împreună cu partenerul să îndeplinești probe, înaintând pe tabla de joc și acumulând jetoane Cupidon. Pentru a câștiga în fața jumătății tale, trebuie să ajungi înaintea ei la mijlocul tablei de joc, iar jetoanele Cupidon acumulate pe parcursul jocului îți vor îndeplini dorințe.

Varianta cuplu contra cuplu presupune îndeplinirea probelor de fiecare membru din fiecare cuplu, ajutat de jumătatea sa, înaintând pe tabla de joc atunci când răspunsurile sunt compatibile. Cuplul câștigător este al celor ce se vor întâlni primii în centrul tablei de joc.

Jocul include: o tablă de joc cu doua fețe, fiecare parte a acesteia este pentru una dintre cele două variante de joc, 1 tablă „Învârte sticla”, 2 table pentru desenat, 2 markere, 8 pioni, o clepsidră, 55 de cărți „Cât de bine ne cunoaștem?”, 55 de cărți „Ne gândim la același lucru?”, 55 de cărți „Ce aș alege?”, 55 de cărți „Psihoteste”, o lavetă pentru șters tablele pentru desenat, 60 jetoane Cupidon, 48 de liste de dorințe, pentru jocul în cuplu.

Cartonașele „Cât de bine ne cunoaștem?” conțin întrebări cu răspuns deschis și testează cunoștințele despre partener. Ambii parteneri trebuie să răspundă, separat, fiecare pe tabla sa de scris, în maxim 30 de secunde. Fiecare carte conține variantă de întrebare pentru ea și pentru el, în funcție de jucător.

Cartonașele „Ne gândim la același lucru?” conțin imagini pe baza cărora partenerii trebuie să noteze cel mult 6 cuvinte sau expresii pe care le asociază cu imaginile respective, separat, fiecare pe tabla sa de scris, în maxim 30 de secunde. Doi termeni comuni dau câștig cuplului.

Cartonașele „Ce aș alege?” conțin seturi de întrebări cu răspuns multiplu, despre el sau despre ea. Partenerii trebuie să răspundă separat, fiecare pe tabla lui. Dacă răspunsul coincide cuplul câștigă.

Cartonașele „Psihoteste” conțin seturi de întrebări cu variante de răspuns multiplu, la care ambii parteneri trebuie să răspundă, separat, fiecare pe tabla sa de scris, în maxim 30 de secunde. Prin răspunsul la întrebare, trebuie să demonstrezi că poți anticipa modul în care ar reacționa jumătatea ta.

  • Alias: Femei contra Bărbați este un alt joc din seria jocuri de societate pentru cupluri care vă provoacă să aflați dacă bărbații înțeleg ce vorbesc femeile și dacă la rândul lor acestea înțeleg ce vorbesc bărbații. În această ediție Alias, jucătorii se împart în echipe de femei și echipe de bărbați, fiecare dintre ele încercând să explice și să ghicească noțiuni reprezentative sexului opus. Este un joc pentru 4 la 12 jucători, dar toți având +15 ani, adică adolescenți.

Jocul include tabla de joc, 400 cărți de joc cu 2400 de noțiuni, o clepsidră de 60 secunde și 2 pioni. Trebuie să reușiți a da indicii suficient de relevante astfel încât coechipierii să ghicească întocmai forma cuvintelor de pe cartonașe pentru ca echipa să câștige. Termenii pot fi „Nuntă de aur” sau „Rever”.

Cum se joacă: După împărțirea în 2 echipe de cel puțin 2 membri, în funcție de sex, și alegerea câte unui pion de echipă, care se așează pe tablă la spațiul 1 din capătul tablei. Spațiile de pe tabla de joc sunt inscripționate cu numere corespondente cifrelor cu care sunt numerotate cuvintele de pe cartonașe. Pe rând, câte un jucător din fiecare echipă extrage cât mai multe cărți de joc și încearcă să ofere indicii coechipierului său despre cuvintele de pe cartonașe, de la numărul de la care se află cu pionul pe tabla de joc, timp de 60 secunde. Coechipierul încearcă să ghicească respectivele cuvintele, pentru fiecare cuvânt ghicit de coechipier, echipa câștigă un număr de cartonașe, înaintând pe tablă un număr de spații corespunzător răspunsurilor corecte. Prima echipă care ajunge cu pionul pe simbolul Alias, câștigă.
Vara asta e liber mai mult sau mai puțin la distracții, iar aceste jocuri de societate pentru cupluri de la Gameology, în afara faptului că ajută la dezvoltarea încrederii de cuplu, intuiției și a unei legături emoționale mai puternice cu partenerul, vă ajută să petreceți momente plăcute cu prietenii.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!