Noi activități împreună? Descoperă jocuri ce se pot juca în doi

Noi activități împreună? Descoperă jocuri ce se pot juca în doi

Timpul liber alături de persoana iubită este foarte important pentru viața de cuplu, iar jocurile de societate reprezintă o activitate relaxantă și distractivă, ce readuce zâmbetul pe buze și voie bună în casă.

Prin joc și glume, competițiile amicale din cuplu rezolvă tensiuni, îi apropie pe cei doi în perioadele mai grele, le reamintesc de ce sunt împreună și ce amuzante pot fi zilele petrecute în familie. O porție bună de râs la un pahar de vin reprezintă un excelent afrodisiac, destinde atmosfera și dă tonul distracției.

Din oferta generoasă de board games pentru adulți poți să alegi jocuri pentru 2 persoane, cu scenarii simple și teme haioase, perfecte pentru weekenduri, vacanțe, excursii și chiar seri romantice. 


Jocuri de strategie pentru două persoane

Alege jocuri de cuplu care să vă amuze și să vă pună mintea la contribuție, cu teste haioase, întrebări șirete și provocări originale.

Jocuri în dragoste

Jocuri în dragoste

Afli cât de bine îți cunoști jumătatea și iei parte la teste de cuplu, ca să câștigi jetoane Cupidon. Vă distrați împreună cu probe precum „Învârte sticla”, „Cât de bine ne cunoaștem?”, „Ne gândim la același lucru?”, „Ce aș alege?”, „Psihoteste”.

E nevoie de o strategie atentă, gen șoarecele și pisica, pentru că fiecare dintre voi va dori să câștige jocul, să arate că-și cunoaște jumătatea, dar și că nu se sfiește să-i folosească slăbiciunile pentru victoria la boardgame-ul iubirii. 


Bătălia cuplurilor (RO)

Bătălia cuplurilor (RO)

Regulile jocului sunt simple, mai complicat este să câștigi la Bătălia cuplurilor, versiunea pentru două persoane. Probele și întrebările înscrise pe cartonașe reprezintă adevărate provocări, iar cei doi jucători se întrec pentru câștigarea jetoanelor valoroase.

Testele sunt similare cu cele de la Jocuri în dragoste, apar și categorii noi "Ghicește ce desenez", "Despre ce crezi că vorbesc?.  Scopul jocului este să vă distrați, să rezistați la tachinările și ironiile de cuplu și, la final, fie ca cel mai bun să câștige grațiile lui Cupidon!


Jocuri de mister pentru două persoane

Printre cele mai bune jocuri pentru adulți sunt board games mystery, cu scenarii interesante, personaje celebre și enigme pasionante pe care urmează să le descifrați împreună. 


221B Baker Street - Sherlock Holmes

221B Baker Street - Sherlock Holmes

Învățați rapid cum se joacă 221B Baker Street - Sherlock Holmes, de aceea se și află în topul preferințelor când vine vorba despre jocuri de mister. Cu siguranță că Sherlock Holmes va fi vedeta serii, dar laurii victoriei vor fi ai voștri, pentru că veți rezolva împreună intrigi complicate, pe baza detaliilor din cutia de joc.

Cartonașul de cazuri, Broșura de Reguli, Indicii și Soluții, locațiile de unde poți strânge indicii - toate acestea vor transforma o seară în doi într-o adevărată aventură londoneză.


Cronicile Crimei

Cronicile Crimei

Jocul vedetă al anului nu putea să lipsească dintre sugestiile pentru board games de jucat în doi. Este vorba despre seria Cronicile Crimei, un mystery game original și captivant, care folosește o aplicație mobilă proprie pentru comunicarea cazurilor și a indiciilor.

Aveți la dispoziție și ochelari VR pentru Cronicile Crimei, așa că aventurile voastre de detectivi vor fi ca-n serialele americane, cu suspans, pericole la tot pasul și întâmplări ieșite din comun.  


Jocuri escape care se joacă în doi

Pentru o seară de distracție în doi sunt perfecte jocurile escape, care vin cu emoția evadării, pun la încercare spiritul de echipă și vă testează perspicacitatea. 


Mystery House

Mystery House

Mystery House este un joc cooperativ de explorare și rezolvare a enigmelor în timp real, într-un cadru 3D, bazat pe o aplicație mobilă creată special pentru fanii acestui board game spectaculos.

Explorarea casei reprezintă o aventură plină de pericole și senzații tari, de aceea bucuria victoriei este cu atât mai valoroasă. Veți reuși să strângeți în timp util indiciile necesare? Veți lucra bine în echipă, când unul dintre voi este Liderul, iar celălalt ajutorul lui?

Încercați Mystery House pentru distracție de intensitatea unui thriller, în care sunteți protagoniștii unui scenariu ce evoluează pe măsură ce înaintați în intriga fiecărui caz.
 

Escape Tales Card Game: The Awakening (EN)

Escape Tales Card Game: The Awakening (EN)

Unul dintre cele mai captivante jocuri pentru cupluri este  Escape Tales Card Game: The Awakening, un board game ce conține cartonașe cu ilustrații și o aplicație mobilă care vă oferă o poveste supranaturală, cu eroi ciudați și întâmplări stranii.
Indiciile sunt multe, dar și capcanele apar la tot pasul, așa că trebuie să colaborați în cuplu și să optați pentru cele mai bune decizii de joc, cu ajutorul cartonașelor Destin, Locație și Acțiune.

Alegeți ce vă place dintre aceste jocuri de societate pentru adulți care se pot juca în doi, ca să petreceți timpul liber împreună, într-un mod original, vesel și relaxant.

 

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!