Pregatesti o intalnire cu gasca? Vezi top 5 cele mai tari jocuri de petrecere

Pregatesti o intalnire cu gasca? Vezi top 5 cele mai tari jocuri de petrecere

O întâlnire cu gașca poate fi pricinuită de o zi de naștere sau onomastică, fie că sărbătorim ziua în care ne aflăm sau bucuria de a fi împreună, orice motiv este suficient pentru o petrecere bună. Indiferent de motivul petrecerii, contează revederea cu prietenii și cum sărbătorim evenimentul. Sigur va fi și ceva alcool întrebuințat, pentru a „susține grupul cu tărie” sau chiar cu bere. Și pentru că tot ne-am adunat vom alege dintre jocuri de petrecere, să jucăm unul pentru astfel de ocazii.

  1. Minți murdare

Acest joc distractiv al desenelor perverse, este un joc de societate adulți din familia jocuri de petrecere, care te va ajuta să afli cât de murdar gândesc prietenii tăi. Acest joc vă cere să desenați, să mimați și să ghiciți cuvinte și expresii indecente. Jocul este recomandat persoanelor cu vârste peste 18 ani, adulți lipsiți de inhibiție și cu simțul umorului. Minți murdare este un joc de echipă, pe parcursul jocului, coechipierii dintr-o echipă trebuie să ghicească termenul sau expresia desenată sau mimată de unul din jucătorii echipei. Obiectivul fiecărei echipe este de a ajunge prima cu pionul pe căsuța Finish a tablei de joc. Pe parcursul jocului, coechipierii trebuie să ghicească termenul sau expresia desenată sau mimată de unul dintre jucătorii din echipă.

Cartonașele jocului sunt împărțite în 5 categorii diferite, având culori diferite. Se așază tabla de joc pe o suprafață plată, se amestecă cartonașele și se plasează, pe culori, lângă tabla de joc. Jucătorii se împart în echipe de minimum doi, fiecare echipă alegându-și un pion de joc. Prima echipă va arunca cu zarul și va muta pionul cu numărul respectiv de căsuțe. Se va extrage un cartonaș din setul cu culoarea căsuței pe care s-a ajuns. În timp ce jucătorul nominalizat va începe să deseneze sau să mimeze cuvântul citit, coechipierii încearcă să-l ghicească.

Jocul este recomandat pentru vizite alcoolizate, petreceri de burlaci și burlăcițe, ieșiri cu prietenii și multe alte ocazii în care vreți să vă amuzați de cât de obscen puteți desena și mima cuvinte indecente.

        2. WTF?

Întrebările indiscrete nu te fac să roșești? Ai o minte perversă și o gură spurcată? Deții informații din tot felul de domenii ciudate? Ei bine, acest joc este perfect pentru tine și pentru prietenii cărora vrei să le demonstrezi aceste lucruri. Întrebările din joc sunt înșelător de simple, iar pentru a câștiga în acest joc, trebuie să dai dovadă și de istețime și de rapiditate, dar și de putere de convingere, în special atunci când trebuie să blufezi sau să contești răspunsurile. WTF? este un joc scandalos din familia jocuri de petrecere, pentru adulții care cred că știu totul.

Cutia conține 288 de cartonașe cu câte 4 întrebări fiecare, un zar și o clepsidră.

Scopul jocului este de a câștiga cele mai multe cartonașe, în timpul alocat. Poți face acest lucru oferind răspunsuri convingătoare la întrebări și/ sau contestând cu succes răspunsurile adversarilor. Întrebările sunt înșelător de simple, iar pentru a câștiga în acest joc, trebuie să dai dovadă și de istețime și rapiditate, dar și de putere de convingere, în special atunci când trebuie să blufezi sau să contești răspunsuri.

Atâta timp cât răspunsurile la întrebările de pe cartonaș nu sunt contestate de nimeni, jucătorul va păstra cartonașul. Cel ce deține cele mai multe cartonașe la expirarea timpului de joc câștigă.

        3. OMFG! (RO)

Printre jocuri de petrecere poți să descoperi OMFG, un joc de societate pentru adulți despre minciuni, cacealma și fapte șocante. Jucând OMFG! vei descoperi pe cartonașele de joc multe lucruri scandaloase, jenante, ciudate și tulburătoare, fie adevărate, fie false, pe baza cărora vă veți amuza copios în timpul jocului. Obiectivul tău este de a acumula 30 de puncte, fie prin păcălirea jucătorilor atunci când ești Jucător care blufează, fie prin depistarea păcălelilor atunci când ești Detector de bluf. În OMFG!, veți face cu rândul pentru rolul de Jucător care blufează, restul jucătorilor fiind Detectori de bluf. Puteți alege să spuneți adevărul, de multe ori mai ciudat decât ficțiunea, sau să eliminați o înșelăciune mortală. Alegeți dintre „fapte” scandaloase, dar ciudat de crezute de pe carte, sau încercați-le cu un Bluff dublu care ar putea să-ți adune puncte. Ai ce trebuie pentru a-ți păcăli prietenii? Oare?

OMFG! este jocul perfect pentru petreceri sau întâlniri cu prietenii apropiați și este recomandat adulților cu mintea deschisă, cu imaginație bogată și care pot mirosi minciunile de la mare distanță. Un joc de petrecere strict pentru adulți, nu pentru cei ușor de jenat, care să te facă să râzi cu voce tare în contextul unui joc cu adevărat competitiv.

       4. Tension

Dacă vă plac jocurile contra cronometru și credeți că puteți numi câte 10 exemple din diverse categorii în 60 de secunde, este o mare distracție să joci jocuri de petrecere precum Tension, jocul celor 10 răspunsuri. Spre exemplu trebuie să numiți în 60 de secunde „10 Produse din lapte” sau „10 Sporturi de iarnă”. Pentru a juca este nevoie de 2 echipe de jucători și multă energie pentru a ghici cât mai repede și cât mai multe exemple corecte, ajungând prima cu pionul în mijlocul tablei de joc. Pe tabla de joc sunt 2 tipuri de căsuțe speciale, căsuțe „vârtej” care dublează punctele obținute de echipă în runda anterioară, înaintând rapid pe tabla de joc și căsuțe „licitație” pe care când ajungi trebuie să pariezi numărul de termeni pe care crezi că-l va ghici echipa. În funcție de rezultat echipa va muta pionul înainte sau înapoi pe tabla de joc.

     5. Beat in jurul lumii

Este o colecție cu cele mai tari, stupide sau nebunești 15 jocuri de petrecere din diferite țări ale lumii și care trebuie încercat alături de cei mai buni prieteni și parteneri de băutură. Jocul se poate juca în până la 16 jucători, cu vârstă de +18 ani și distracția este garantată.

Ce presupune acest joc? Beat în jurul lumii te pregătește cu ajutorul a 15 jocuri de petrecere de băut, poate cele mai nebunești jocuri din lume, să țipi ca un japonez, să fi înfiorător ca un peruan și să bei ca un rus. Vei experimenta cel mai vechi joc de băut din lume, chinezescul „Jiugling”, dar și pe cele mai moderne, ca americanul „Rage Cage” sau germanul „Flunkyball”.

Este uimitor cum un umil pachet de 52 de cărți de joc și o grămadă de 20 pahare de plastic de bere pong, 4 zaruri și o minge de tenis pot alunga rapid orice penibilă inhibiție politicoasă existentă la începutul unei nopți? Dar Beat in jurul lumii se joacă pentru că nimeni nu vrea să joace aceleași jocuri de băut repetate în fiecare săptămână. Dacă aveți nevoie de un pic de inspirație aici aveți 15 jocuri cu care vă puteți distra, jocuri de băut din care să alegeți, trecând de la unele clasice la unele mai neobișnuite despre care poate nu ați auzit încă. Mai adăugați doar prietenii și berea.Cu materialele din cutie și cu ceva sticle suplimentare se pot juca jocuri de petrecere, ce presupun pedepse de băut, iar echipa Gameology recomanda consumul moderat de alcool. Ce să facă și ea?

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!