Prima editie Transylvania Comic Con: 18-20 octombrie

Prima editie Transylvania Comic Con: 18-20 octombrie

Transylvania Comic Con, primul Comic Con organizat la Cluj, va avea loc in perioada 18-20 octombrie 2019 la Sala Polivalenta (BT Arena) din Cluj-Napoca.

In cadrul evenimentului, vizitatorii vor avea ocazia sa participe la concursuri de Cosplay, sa obtina autografe si sa faca poze cu actorii invitati, sa participe la panel-urile artistilor si la evenimentele de gaming, dar si sa viziteze zona de shopping cu produse specifice acestui tip de eveniment.

Rick Cosnett

Este primul actor confirmat, anuntandu-si prezenta inca din luna mai a acestui an. Rick Cosnett este cunoscut din seriale cu multa priza la public, jucand rolul detectivului Eddie Thawne in The Flash, al doctorului Wesley "Wes" Maxfield in The Vampire Diaries sau al lui Elias Harperin Quantico.

Alexander Ludwig

Este cel de-al doilea actor confirmat la Transylvania Comic Con si va participa la eveniment sambata, 19 octombrie si duminica, 20 octombrie 2019! Astfel, pe parcursul celor 2 zile, fanii filmelor Vikings, The Hunger Game sau Lone Survivor il vor putea cunoaste personal pe cel care interpreteaza personajele lor preferate!

Vikings este un serial istoric realizat de Michael Hirst pentru canalul de televiziune History, inspirat din legendele cu nordici din Scandinavia medievala. Serialul, difuzat incepand cu 2013, a ajuns la 5 sezoane, fanii asteptand cu mare nerabdare difuzarea celui de-al 6 lea sezon de anul acesta, fiind si ultimul.

Actiunea serialului Vikings se bazeaza pe legenda lui Ragnar Lothbrok si prezenta aventurile triburilor de vikingi, incepand din Era Vikinga. Ragnar este capatenia tribului, un luptator neinfricat, care imbratiseaza traditiile si devotamentul catre zei. Conform legendei, Ragnar era un descendent direct al lui Odin, zeul razboiului si al razboinicilor. Pe parcursul serialului, Ragnar Lothbrok, initial un fermier, devine un erou care, cu sprijinul familiei si a altor luptatori, cucereste tronul Danemarcei.

Personajul din Vikings, Bjorn Lothbrok (Bjorn Ironside sau Bjorn Ragnarson), jucat de Alexander Ludwig, este fiul lui Ragnar, un luptator cu rol important in bataliile contra saxonilor. Cu rolul lui Bjorn Lothbrok, Alexander Ludwig a devenit cu adevarat celebru si iubit de public.

Kevin McNally

Este cel de-al treilea actor confirmat si este cunoscut din seria de filme Pirates of the Caribbean, in care a interpretat rolul lui Master Gibbs, mana dreapta a piratului Jack Sparrow. De asemenea, Kevin McNally a aparut multe alte filme si piese de teatru.

David Nykl

Este cel de-al patrulea actor confirmat si a interpretat rolul indragitului doctor Radek Zelenka in Stargate: Atlantis (2004-2009). De asemenea, David Nykl a jucat si rolul raufacatorului Anatoly Knyazev in serialul Arrow.

Manu Bennet

Este cel de-al cincilea actor confirmat si a devenit celebru prin rolurile jucate in Spartacus, Arrow, The Hobbit si The Shannara Chronicles. Manu Bennet a interpretat rolul lui Allanon din The Shannara Chronicles si lui Slade Wilson (Deathstroke) din Arrow. De asemenea, trebuie sa vi-l amintiti pe Azog din The Hobbit sau pe Crixus din Spartacus!

In plus, Manu Bennet va fi la doua participare la un eveniment Comic Con din Romania, dupa ce a fost prezent si in luna mai la Bucuresti, in cadrul East European Comic Con 2019!

Din pacate, Roger Ashton-Griffiths (Mace Tyrell din Game of Thrones) si-a anulat participarea la eveniment din cauza reprogramarii filmarilor pentru o noua productie. Totusi, organizatorii Transylvania Comic Con incearca sa reintregeasca lista invitatilor pana la data la care va avea loc mult asteptatul eveniment.

Transylvania Comic Con, eveniment din cadrul East European Comic Con, este dedicat universului cartilor, benzilor desenate si filmelor cu tematica SF, anime-urilor, jocurilor video si jucariilor de colectie.

Organizatorii acestei editii Comic Con estimeaza participarea a unui numar de peste 30.000 de vizitatori pe parcursul celor 3 zile ale evenimentului.

Echipa Gameology va fi prezenta si ea la eveniment cu jocuri de societate si alte jocuri alese special pentru aceasta editie Comic Con! Daca ti-am starnit curiozitatea despre jocurile pe care le vom aduce cu noi la Cluj, poti arunca un ochi pe Gameology.ro!

Din 2015 pana acum, noi nu am lipsit de la niciun eveniment Comic Con, asa ca nu rata nici tu cel mai mare eveniment geek din Transilvania! Merita din plin! Daca vrei sa afli mai multe despre fenomenul Comic-Con, citeste si Comic-Con – Evenimentele care au cucerit lumea!

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!