Puzzle - modul perfect de a te relaxa în vacanță

Puzzle - modul perfect de a te relaxa în vacanță

Un puzzle este un joc, o problemă sau o jucărie care testează ingeniozitatea sau cunoștințele unei persoane. Într-un puzzle, rezolvitorul este de așteptat să pună piesele împreună într-un mod logic, pentru a ajunge la soluția corectă sau distractivă a acestuia. Se creează un puzzle pentru a fi o formă de divertisment. De obicei, fiecare piesă individuală are o parte dintr-o imagine, atunci când sunt asamblate, ele produc o imagine completă.

Începând cu secolul al XVIII-lea, puzzle-urile au fost create prin pictarea unei imagini pe o bucată de lemn plană, dreptunghiulară, apoi tăierea acesteia în bucăți mici. John Spilsbury, un gravor și cartograf londonez, se consideră că a inventat puzzle în jurul anului 1760, când a montat o hartă pe o foaie de lemn, pe care apoi a tăiat-o în jurul conturului fiecărei țări. El a folosit apoi piesele rezultate ca ajutor pentru predarea geografiei. Cele mai multe puzzle-uri moderne sunt realizate din carton, deoarece acestea sunt mai ușor și mai ieftin de a fi produse în masă. Imaginile tipice de pe puzzle includ scene din natură, clădiri, fotografii ale unor tablouri celebre, dar și scene din filme sau seriale de mare audiență. Gradul de dificultate al unui puzzle constă din mărimea pieselor. Aceeași fotografie va fi mult mai ușor rezolvată dacă este împărțită în 12 piese decât dacă este împărțită în 100. Gândiți-vă că un puzzle de 1000 de piese este mai dificil de asamblat decât unul de 500 de piese.

Harry Potter este o serie de filme bazate pe cele șapte romanele omonime ale autoarei J.K. Rowling. Seria este este format din opt filme fantasy, ce îi are în rolurile principale pe Daniel Radcliffe, Rupert Grint și Emma Watson. Numeroase secvențe din această serie de filme au fost folosite ca imagini pentru a face fanilor jocuri de puzzle cu diferite grade de dificultate. Un puzzle de 500 de piese din familia celor cu Harry Potter este Slytherin, unde după rezolvare veți descoperi o scenă care are loc între îndrăgitul personaj și Draco Malfoy. Draco Malfoy este unul dintre membrii importanți ai Casei Slytherin de la Școala de Magie Hogwarts, care nu îl simpatizează, însă, pe Harry Potter, membru al Casei Gryffindor. Școala de Magie Hogwarts își împarte micii vrăjitori în patru „case”, în funcție de caracterul fiecăruia: Gryffindor - Cercetașii, Slytherin - Viperinii, Ravenclaw - Ochii de soim și Hufflepuf - Astropufii. Membrii casei Slytherin se caracterizează prin istețime, iscusință, însă sunt dornici de o putere cât mai mare, fiind mai degrabă foarte șireți. Salazar Slytherin este numele celui care a fondat aceasta casă, iar printre membrii importanți ai casei Slythrin se numără și profesorul Severus Snape. Rivalitatea și atmosfera încărcată dintre Harry Potter și Draco Malfoy străbate acțiunea întregii serii de romane, în final dovedindu-se că protagoniști nu se dușmănesc, fiind într-o relație plină de respect reciproc.

Friends este un sitcom de televiziune american creat de David Crane și Marta Kauffman, care a fost difuzat pe NBC din 22 septembrie 1994, cu o durată de zece sezoane. Cu o distribuție de ansamblu cu Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer, spectacolul se învârte în jurul a șase prieteni de 20 și 30 de ani care locuiesc în Manhattan, New York City. Marele succes al sitcomului Friends a făcut ca multe secvențe din film să fie folosite pentru crearea de puzzle-uri. Fie că este vorba despre aniversarea ta sau despre cea a unuia dintre prietenii tăi, acest puzzle de 1000 piese Friends Happy Birthday promite să ofere ore în sir de relaxare atunci când este construit. Imaginea din puzzle ilustrează un moment din episodul „The One Where They All Turn Thirty” al serialului Friends, în care cei 6 protagoniști o sărbătoresc pe Rachel la împlinirea a 30 de ani și rememorează întâmplări amuzante de la alte zile de naștere. Rachel, Ross, Monica, Joey, Phoebe și Chandler au întotdeauna povești haioase sau ciudate de împărtășit. După asamblare, acest puzzle Friends Happy Birthday poate fi un tablou potrivit pentru camera de zi sau dormitor, fiind un obiect de colecție pentru orice fan înfocat al celebrului serial de comedie.

Rick and Morty este un sitcom sf animat american creat pentru blocul de programare pe timp de noapte al Cartoon Network, Adult Swim. Seria urmărește aventurile omului de știință nebun cinic Rick Sanchez și a nepotului său bun, dar agitat Morty Smith, care și-au împărțit timpul între viața domestică și aventurile interdimensionale. Spectacolul se învârte în jurul aventurilor membrilor familiei Smith, care este formată din părinții Jerry și Beth, copiii lor Summer și Morty, și tatăl lui Beth, Rick Sanchez, care locuiește cu ei ca oaspete. Toate aceste personaje îndrăgite din celebrul serial de animație Rick and Morty s-au reunit pe ilustrația acestui puzzle 1000 piese. Alege să te relaxezi construind acest puzzle și descoperind, pe măsură ce potrivești piesele, personajele ciudate și amuzante din lumea nebună a lui Rick and Morty. Îi vei recunoaște pe membrii familiei Smith, pe Sleepy Gary, pe Frankenstein sau pe Mr. Poopybutthole.

Celebrul ilustrator Robert Opie a fost cel care a realizat imaginea deosebită a acestui puzzle, pasionat fiind de colecționarea de obiecte de decor, suveniruri, reviste, jucării și multe altele. The Museum of Brands, Packaging and Advertising din Londra găzduiește această colecție fascinantă. Acest puzzle te ajută să descoperi mărcile de dulciuri ale anilor ′60. Dacă ești pasionat de dulciuri, atunci trebuie să afli mai multe detalii despre istoria acestora, când au apărut anumite branduri, cum arătau logo-urile sau ambalajele lor. În anii ′60, era la mare căutare ciocolata After Eight sau Maraton, redenumită Snickers în 1989. Construiește acest puzzle pentru a descoperi brandurile de dulciuri ale anilor ′60. Construiește chiar tu un delicios puzzle de 500 de piese sau oferă-l cadou unui prieten pasionat de publicitate, dulciuri sau de puzzle. După scoaterea pieselor de puzzle, poți umple cutia de metal cu bomboane de ciocolată pentru a te putea îndulci și la propriu în timp ce asamblezi acest puzzle.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!