Te fascinează Universul? Descoperă 5 jocuri de societate cu tematică spațială

Te fascinează Universul? Descoperă 5 jocuri de societate cu tematică spațială

Descifrarea misterelor universului i-a fascinat dintotdeauna pe oamenii de toate vârstele. Cum era și firesc, multe jocuri de societate se inspiră din această temă mereu actuală. Spațiul cosmic este ultima frontieră a cunoașterii și cea dintâi pasiune pentru generații întregi de visători.

Îți prezentăm în continuare jocuri de fantezie și mister cu personaje din galaxii îndepărtate, nave spațiale și planete necunoscute. Dă frâu liber imaginației și distrează-te cu cele mai interesante jocuri de aventură, în constelații ce așteaptă să fie descoperite.


Top Trumps Match - Star Wars (EN)

Top Trumps Match - Star Wars (EN)

Franciza Star Wars este un succes la nivel internațional, iar acest joc pentru familie confirmă acest lucru. Aranjarea cuburilor cu personaje ca Luke Skywalker, Han Solo, Darth Vader, BB-8, R2-D2, Yoda sau Chewbacca reprezintă o distracție apreciată de copii și adulți deopotrivă. Se joacă în doi și este recomandat pentru vârsta +6 ani.

Regulile jocului sunt simple, jucătorii potrivesc ilustrațiile de pe cuburi conform indicațiilor de pe cartonașe.  Alege Alianța Rebelă sau Primul Ordin și fii primul care aliniază 5 cuburi de același fel, pe orizontală, pe verticală sau pe diagonală, ca să câștigi…Războiul stelelor!


Space Gate Odyssey (EN)

Space Gate Odyssey (EN) 

Space Gate Odyssey este unul dintre acele jocuri care dezvoltă spiritul de echipă și se recomandă pentru vârste +12 ani. Reprezintă un board game de referință și combină elemente de strategie și science fiction, pentru colonizarea unui sistem de 6 exoplanete.

Jucătorii încearcă să devină Guvernatori ai Confederației, să construiască nave spațiale și să amenajeze portaluri. Se întrec pentru crearea unei rețele de teleportare interplanetară și organizarea fluxului de coloniști pe stația Odyssey. Este unul dintre cele mai bune jocuri de strategie, datorită scenariului original și personajelor SF care aduc un plus de atractivitate. 


Exoplanets (EN)

Exoplanets (EN)

În Exoplanets, cei 2 la 4 jucători, + 13 ani, pasionați de Univers și de jocuri cu tematică spațială, au ocazia să construiască un întreg sistem planetar. Adaugă planete, le formează cu ajutorul jetoanelor Apă, Atmosferă, Asteroizi sau Lumină. 

Se numără printre cele mai apreciate jocuri în familie, pentru că este competitiv și alert. Fiecare jucător este un strateg care își urmărește obiectivul și încearcă să capteze energie de la Steaua din centrul galaxiei, fără să-i consume toate resursele. După epuizarea energiei colectate de la Stea, jocul se încheie, iar jucătorul cu cele mai multe Puncte de creație este desemnat câștigător.

Andromeda (EN)

Andromeda (EN)

Andromeda este un joc de societate fantasy care transpune jucătorii într-un viitor îndepărtat în care omenirea, așa cum o știm noi, este demult dispărută, iar civilizațiile extraterestre se luptă pentru supremație.

Pacea în Univers este menținută de Consiliul Galactic al bătrânilor, format din cei mai reprezentativi aleși ai civilizațiilor extraterestre, însă fiecare caută în secret tehnologii prin care să domine toate celelalte civilizații. 

Apariția navei Andromeda este prilejul perfect. Jucătorii explorează încăperile navei și îndeplinesc misiuni primite de la superiori, iar cheia succesului este gestionarea inteligentă a resurselor și tehnologiilor descoperite.


Star Trek Ascendancy (EN)

Star Trek Ascendancy (EN)

Star Trek: Ascendancy este un joc de strategie în care jucătorii se confruntă ca lideri ai civilizațiilor extraterestre din Galaxie: Federația Unită a Planetelor, Imperiul Klingonian și Imperiul Stelar Romulan. Explorează sisteme spațiale, întâlnesc noi civilizații și descoperă resurse. 

Fiecare lider își alege un stil de joc și încearcă să cucerească Universul, exact ca-n serialul de mare succes Star Trek. Grafica acestui board game impresionează prin detalii și culori, așa că “astronauții” vor fi încântațI să-și piloteze navele printre pericole de tot felul, către dominarea spațiului cosmic și victoria civilizației pe care o reprezintă.

Alege board games cu tematică SF, deoarece dezvoltarea creativității prin jocuri este foarte importantă pentru copii și adolescenți. Și adulții au nevoie de jocuri de fantezie și mister, ca să-și amintească frumusețea lumilor imaginare, unde totul este posibil, și fiecare dintre noi este un erou intergalactic.
 

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!