Tot ce Trebuie să Știi Despre Jocul Beat în Jurul Lumii

Tot ce Trebuie să Știi Despre Jocul Beat în Jurul Lumii

Cu puțină gândire creativă orice joc de masă poate deveni un joc de masă „pentru băut”, ceea ce probabil am făcut cu toții la petrecerile din timpul adolescenței sau prin facultate. Dar acum, că suntem adulți, pentru că avem bani și știm care sunt băuturile bune, putem alege un joc de masă care a fost special conceput pentru distracție și băut. Fiind vară și vacanță trebuie să începem antrenamentul pentru serile lungi de iarnă și să revizuim ce știm și ce nu știm despre băut, mai exact despre „jocurile de băut”.

Beat in jurul lumii te ajută să descoperi cele mai tari 15 jocuri de petrecere din lume.

Ce presupune acest joc? Beat in jurul lumii te pregătește cu ajutorul a 15 jocuri de băut, poate cele mai nebunești jocuri din lume, să țipi ca un japonez, să fii înfiorător ca un peruan și să bei ca un rus. Vei experimenta cel mai vechi joc de băut din lume chinezescul „Jiugling”, dar și mai moderne ca americanul „Rage Cage” sau germanul „Flunkyball”.

Este uimitor cum un umil pachet de 52 de cărți de joc și o grămadă de 20 de pahare de plastic de Bere pong, 4 zaruri și o minge de tenis pot alunga rapid orice penibilă inhibiție politicoasă existentă la începutul unei nopți. Dar Beat in jurul lumii se joacă pentru că nimeni nu vrea să joace aceleași jocuri de băut repetate în fiecare săptămână. Dacă ai nevoie de un pic de inspirație aici ai 15 jocuri cu care te poți distra Beat in jurul lumii, o mulțime de jocuri de băut din care să alegi, trecând de la unele clasice la unele mai neobișnuite despre care poate nu ai auzit încă. Mai adăugă doar prietenii și berea.

  1. Flunkyball este joc pentru 4 la 16 persoane, care necesită 1 sticlă goală de bere și mingea de tenis. Jocul provine din Germania și combină băutura cu sportul. Jucătorii se împart în 2 echipe, se aliniază față în față și plasează o sticlă goală de bere în mijlocul lor. Scopul echipelor este să nimerească și să dărâme sticla de bere cu mingea de tenis și să își finalizeze băuturile din pahare înaintea adversarilor.
  2. Meduza este joc pentru 4 la 10 persoane și necesită 20 de pahare de plastic. Jocul este din Rusia și testează toleranța la băutură. Jucătorii se așează în formă de cerc și se uită la alți jucători. Scopul lor este de a nu întâlni privirea jucătorului la care se uită. În caz contrar, vor „împietri” de la atâta băutură.
  3. Rage Cage poate fi jucat de 4 la 10 jucători, necesitând 19 pahare de Beer Pong și 2 mingi de ping pong. Jocul este o reinterpretare americană a celebrului joc de petrecere Beer Pong. Jucătorii aruncă o minge de ping-pong în pahare pline cu bere ale adversarilor. Dacă jucătorul nimerește paharul, adversarul lui trebuie să bea toată berea din pahar. Persoana care reușește să nimerească toate paharele adversarului este declarată câștigătoare.
  4. Jiugling jocul se joacă cu de la 3 la 12 persoane. Jocul provine din China, datează de acum 3000 de ani și se remarcă prin simplitatea lui. Jucătorii trebuie să se așeze în formă de cerc, să țină mâinile la spate și să ridice un anumit număr de degete. Apoi, fiecare jucător va încerca să ghicească totalul degetelor ridicate. După câteva pahare de băutură, matematica simplă va deveni foarte complicată...
  5. Cine sunt eu? (Who Am I?) este un joc ce provine din Africa de Sud, care poate fi pentru 3 și până la 12 persoane, care vă provoacă să aflați numele cărui personaj este scris pe cartea de joc pe care o țineți pe frunte. Pentru a afla, fiecare jucător, va adresa, pe rând, câte o întrebare celorlalți jucători, la care i se va răspunde numai cu „Da” sau „Nu”. În funcție de cât veți fi nevoiți să beți în acest joc, este posibil ca a doua zi dimineața să vă treziți cu aceeași întrebare: „Cine sunt eu?”.
  6. Suflarea Berii (Beer Blow) este de origine australiană, și se poate juca în două la 10 persoane și vă provoacă să dărâmați, pe rând, câte o carte de joc, suflând spre un pachet de cărți de joc așezat pe gura unei sticle goale de bere. Cine nu reușește, trebuie să ia câte o gură de bere, bineînțeles.
  7.  Ping Pong Pang este un joc de origine japoneză ce se poate juca în de la 3 la 16 persoane. Jucătorii vor spune și vor răspunde cu „Ping”, „Pong” sau „Pang”, într-o anumită ordine. Aparent ușor, jocul va deveni curând, destul de haotic, gălăgios, dar și foarte distractiv. Cât de curând depinde numai de cât de repede ajungeți să vă „beți” greșelile...
  8. Cursa de cai (Horse Race) este un joc englezesc pentru 2 la 12 persoane, care necesită tot cărțile de joc. Jocul presupune realizarea și parcurgerea unei curse cu obstacole din cărțile de joc. Jucătorii vor paria pe „caii” lor și vor realiza și parcurge o cursă cu obstacole cu ajutorul cărților de joc. „Caii” bineînțeles că sunt Așii.
  9. Șeptarii (Sevens) este un joc pentru 3 la 10 persoane și necesită cărțile de joc. Jocul provine din Suedia, țara cu nopți de până la 20 de ore, și te poate face să bei ca un viking. Jucătorii vor încerca să înșiruie cărți de joc, în ordine consecutivă, plecând de la cartea 7. Cum sunt numai 4 șeptari în pachetul de cărți de joc și nu ai cum să ai mâna perfectă, sigur nu o să scapi nepedepsit... cu băutură.
  10. Dudo este un joc ce provine din Peru, pentru 3 la 8 persoane, care testează fața de poker și cât de bine vă cunoașteți prietenii. Fiecare jucător amestecă 4 zaruri într-un pahar și spune rezultatul sumei lor. Întrebarea este dacă încearcă să mintă sau spune adevărul?

Urmează 5 jocuri Beat in jurul lumii, stupide sau nebunești de încercat sau, cel puțin, de aflat.

  1. Gheara ursului (Bear Claw) este un joc de petrecere rusesc în care aveți nevoie de bere, vodka și pahar. Umpleți paharul de bere, luați câte o gură, pe rând, înlocuind spațiul rămas cu vodkă. După ce berea a fost înlocuită complet de vodkă, schimbați sensul și înlocuiți vodka cu bere. Sigur că cineva se va simți prins în gheara ursului...
  2. Vasul de război (Battleship) este un joc de origine spaniolă, în care aveți nevoie de un pahar plin cu bere și un capac de la o sticlă de bere. Jucătorii vor pune capacul în paharul de bere și vor picura, pe rând, câte un strop de băutură în capac. Cel care reușește să scufunde dopul, pierde, fiind nevoit să bea conținutul paharului.
  3. Alergarea cu lada de bere (Bierkastenlauf) este un alt joc de origine germană, care se va juca bineînțeles cu bere sau cu lăzi de bere. Bierkastenlauf înseamnă „alergare cu lada de bere” și se joacă în echipe de câte 2 persoane, fiecare începând jocul cu o ladă de bere plină. Scopul jocului este de a ajunge la linia de sosire a unui traseu stabilit, de obicei 5-12 km, cu lada de bere terminată și fără a se lăsa jos din mână lada, de niciunul dintre jucători.
  4. Vaca ce pătează (La vache qui tache) acest joc de petrecere franțuzesc, presupune „pătarea” jucătorilor pe față cu o carioca, introducând printre multiplele „Ible Dible” din propozițiile lor și semnele cu care au fost „pătați" pe față.
  5. Servețel, Bere, Țigară (Napkin, Beer, Cigarette) este un joc de petrecere sud coreean, pe care nu se recomandă să îl jucați, dar despre care trebuie neapărat să aflați că a fost inventat. Se joacă așezând un șervețel pe o halbă plină cu bere, prinzându-l cu un elastic și punând o monedă pe el. Folosind o țigară aprinsă, pe rând, faceți găuri în șervețel până ce moneda va cădea în halbă. Persoana care cauzează căderea monedei va trebui să bea berea, cu tot cu scrumul căzut în ea.

Instrucțiunile de joc sunt ușor de citit pentru orice stadiu al jocului și vă vor ajuta ca împreună cu prietenii, care vă sunt întotdeauna aproape, să vă îmbarcați în turneul mondial Beat in jurul lumii.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!