10 idei de cadouri pentru prietenii care adoră Harry Potter

10 idei de cadouri pentru prietenii care adoră Harry Potter


De ce să alegi cadouri cu tematică? 


Oferi daruri pentru a arăta persoanelor din viața ta cât sunt de importante pentru tine. Cadourile cu tematică arată că știi pasiunile persoanei care urmează să primească darurile. Acestea sunt printre cele mai inspirate idei de cadouri pentru prieteni, și sunt prilejuri de bucurie la aniversări, onomastici și sărbători. Datorită filmelor cu supereroi, universul de comics a reușit să ajungă la un public mai mare și este posibil să vedem pe oricine cu un tricou Batman sau fani Harry Potter care se îmbracă cu fularul casei Hogwarts când vine iarna. 


Cum alegi cadoul potrivit?


Harry Potter a fost detașat tematica preferată a ultimilor ani pentru cadouri. Obiectele celui mai faimos vrăjitor din universul magic sunt opțiunea preferată, în plus având și cea mai mare varietate de cadouri simbolice: haine și accesorii, căni, halate de baie, tunici și fulare ale caselor din Hogwarts, figurine, calendare și multe alte articole de colecție care cuprind de la baghetele personajelor, vitrine luminate sau pelerine de invizibilitate. Niciun „devorator al morții” nu va rezista articolelor licențiate Harry Potter, așa că alege jocuri Harry Potter, deoarece sunt potrivite pentru fani de toate vârstele.


Cadouri Harry Potter pe care nici un „muggle” nu le va înțelege

 

Trivial Pursuit – Harry Potter

Trivial Pursuit are o ediție specială de jocuri Harry Potter, tradusă și adaptată în limba română. Cele 600 de întrebări specifice pentru jocuri trivia testează cunoștințele din subiecte precum: Magia întunecată, Hogwarts, Vrăji și poțiuni magice, Obiecte magice, Personalități magice, Animale și creaturi magice. 

Dacă jucătorul nu știe să răspundă la o întrebare, poate spune „pas” și în funcție de întrebările la care răspunde, jucătorul obține puncte. Răspunsul poate fi verificat pe cealaltă parte a cartonașului. Cel care reușește să răspundă la cât mai multe întrebări și strânge cât mai multe puncte, câștigă jocul. 


Cluedo – Harry Potter

Dacă ești fan Cluedo, dar și fan jocuri Harry Potter încearcă să rezolvi misterele de la Hogwarts ca un magician adevărat, cu acest joc inspirat din universul micilor vrăjitori de la Hogwarts. 

Cluedo este un joc pentru copii pe care-l vor îndrăgi și adulții, deoarece este amuzant și competitiv. Trebuie să răspunzi celor 3 întrebări: Cine? Unde? Cu ce?, însă vei descoperi o poveste inedită în cadrul acestei ediții speciale.

O vrajă deosebită a fost efectuată asupra Școlii de Magie, iar tu vei juca din perspectiva unuia dintre protagoniști, Harry, Ron, Hermione, Ginny, Luna sau Neville pentru a afla în ce cameră s-a întâmplat totul și ce vrajă a fost folosită. Pe parcursul jocului, trebuie sa afli cine, cum l-a răpit, mijloacele folosite, fie un obiect magic, fie o vrajă și locul unde s-au petrecut faptele. Trebuie să ai grijă să faci mutările potrivite pe tablă și să pui întrebările potrivite, ca să ieși învingător. 


Cărți de joc Harry Potter

Cărțile de joc Waddingtons din seria de jocuri Harry Potter sunt dedicate fanilor seriei de cărți și filme, pe acestea fiind reprezentate Harry Potter și prietenii săi de la Școala de Magie Hogwarts, precum Ron, Hermione, Ginny și Neville, dar nu numai. Acest pachet de cărți este alternativa perfectă la cărțile de joc clasice, fiind și o provocare pentru prietenii tăi să descopere toate personajele preferate.

Frumos finisat și de bună calitate, acest pachet de cărți este pe lista de cadouri inspirate, pe care poți să le oferi celor pasionați de universul micilor vrăjitori de la Hogwarts.


3D Wrebbit Harry Potter - Hogwarts Express

Printre cele mai bune idei de surprize pentru prieteni se numără și acest puzzle inspirat de personajele romanelor cu Harry Potter. Prin asamblarea puzzle-ului  apare faimosul tren care-i duce pe micii vrăjitori la Hogwarts.

Rezultatul final este in varianta 3D, ceea ce oferă o experiență mult mai autentică în procesul de construire. Aceste machete 3D pentru cinefili reprezintă idei excelente de cadouri pentru prieteni de ziua lor, deoarece le pot expune după asamblare, pentru a le admira multă vreme.


Puzzle Harry Potter 1000 piese – The Secret Horcrux

Acest puzzle din jocuri Harry Potter este spectaculos, pentru că prezintă unul dintre cele mai importante și tensionate momente, și anume confruntarea dintre Harry Potter și maleficul Lord Voldemort, provocată de faptul că Harry Potter deținea rolul de horcrux al întunecatului Lord Voldemort.

În cadrul ilustrației se regăsesc elemente reprezentative precum Castelul Hogwarts, emblema școlii și imaginile celor doi protagoniști pe un fundal roșu, culoarea reprezentativă a Casei Cercetasilor Gryffindor. În timpul rezolvării acestui puzzle, vei retrăi emoția celei mai importante bătălii de la Hogwarts și te vei bucura de atmosfera de poveste și mister. Alege-l pe liste de surprize pentru ziua de naștere a celei mai bune prietene, ca să vă bucurați împreună de acest puzzle plin de magie.


Dobble Harry Potter 

Ediția licențiată Harry Potter a jocului Dobble este un joc 5 în 1, care te provoacă să fii primul care găsește un simbol comun între două cartonașe diferite. În funcție de regulile fiecărei versiuni de joc, scopul jucătorilor este de a aduna cât mai multe cartonașe, fie a scăpa de ele.

Jocul Dobble Harry Potter este tradus și adaptat în limba română, el conține 55 de cartonașe personalizate și instrucțiuni de joc.

Fiecare cartonaș conține câte 8 simboluri diferite, de diverse mărimi și aranjate de fiecare dată altfel. Oricare 2 cartonașe ale jocului au câte un simbol comun. Ilustrațiile de pe cartonașe sunt inspirate din personajele, obiectele magice, animalele fantastice și multe alte simboluri de la Școala de magie Hogwarts. Jocul testează și dezvoltă perspicacitatea, viteza, spiritul de observație și recunoașterea tiparelor. 


Munchkin: Harry Potter

Când ești în căutare de idei de cadouri pentru prieteni, ia în considerare și acest  joc de roluri, cu scenariu adaptat la personajele și acțiunea din seria Harry Potter. Protagoniștii jocului vor fi încântați de misiunile lor magice (Sparge ușa, Învinge răufăcătorii,  Fură comorile).

Fanii universului Hogwarts vor fi încântați să imite personajele preferate și să participe la aventuri inedite, călăuziți de indicațiile de pe cartonașe, în cadrul unui joc de societate simplu și dinamic.


Harry Potter: Death Eaters Rising

Acest board game reprezintă o provocare pentru fanii Harry Potter, pentru că își vor uni forțele ca să apere lumea vrăjitorilor de maleficul Lord Voldemort și dementorii săi. Regulile sunt interesante, iar parcurgerea tablei de joc reprezintă o adevărată cursă cu obstacole, ce pune la încercare istețimea și puterile magice ale micilor vrăjitori.

Forțele binelui trebuie să învingă, așa că jucătorii vor fi foarte atenți și implicați în mutarea pieselor și învățarea vrăjilor care să-i apere de magia neagră și de pericolele  ce apar la fiecare rundă în Harry Potter: Death Eaters Rising.


Funko Funkoverse: Harry Potter 102 - 4 Pack

Un minunat cadou pentru prieteni care sunt pasionați de personajele din universul Harry Potter, această versiune Funkoverse îi are ca eroi pe Profesorul Dumbledore, Severus Snape, Rubeus Hagrid și doamna Dolores Umbridge.

Jucătorii vor fi captivați de regulile jocului și de originalitatea acestui board game, așa că goana după puncte și înfruntările in fiecare rundă vor transforma o seară de Funkoverse într-o adevărată călătorie pe tărâmul magiei.


Harry Potter Hogwarts Battle: Jocul de bază

Este un cadou inspirat din universul Harry Potter, ce cuprinde o serie de 7 aventuri   pentru apărarea Castelului Hogwarts de forțe malefice și dușmani nemiloși.

În compania eroilor preferați, jucătorii adună cartonașe prin care pot obține Vrăji, Aliați, Obiecte magice, Influență și Sănătate, ca să prindă puteri magice și să învingă adversarii. Acest board game reprezintă o variantă accesibilă și amuzantă de a afla detalii noi din cărțile și filmele îndrăgite de milioane de oameni din toată lumea.

Inspiră-te din aceste recomandări de jocuri de societate și alege cadouri de Sărbători pentru familie sau daruri pentru prieteni și colegi, ca să vă bucurați împreună de personajele din seria Harry Potter și să porniți într-o aventură plină de magie și strălucire.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@gameology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!